06 / 05 / 2024

balıkesir dünyaya açıldı

balıkesir dünyaya açıldı

Fransa'da düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan MIPIM'e ilk kez katılan Balıkesir Belediyesi, yatırımcıları kente yatırım yapamaya davet etti.

Balıkesir MIPIM'den dünyaya açıldı!

Balıkesir, Fransa Cannes'da MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'i MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

Afrika Birliğinden dünyaya çağrı: Faizleri askıya alın!

Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle dünyaya faiz ödemelerini askıya alma çağrısı yaptı. 

Balıkesir Altıeylül'de 7.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Balıkesir Toplu Konut A.Ş. tarafından mülkiyesi Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'ye ait Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, 10272 ada 1 parselde yer alan arsa vasıflı akaryakıt istasyonu 7.5 milyon TL'ye satılıyor...

Balıkesir’de 39 bin 480 dekar arazi toplulaştırıldı!

DSİ Genel Müdürlüğü 2019 yılında Balıkesir'de 39 bin 480 dekar arazi toplulaştırıldığını açıkladı...

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Balıkesir Edremit'teki zeytinlikler imara açıldı!

Balıkesir Edremit Belediyesi Edremit Körfezi'nde bir çok dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

Ra Student Residence dünyaya açılmayı hedefliyor!

Öğrenci konaklamasına yeni nesil bir yaklaşım getiren Ra Student Residence, dünyaya açılmayı hedefliyor...

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Japon yapımı 'mobil cami' dünyaya açılıyor!

Dünyada metrekare başına arazi fiyatlarının en pahalı olduğu yer olan Japonya'da 'mobil cami' üretildi. Dünyaya açılması planlanan ve Müslüman sporcular için üretilen camiye 45 ülkeden sipariş geldi.

balıkesir dünyaya açıldı Haberi

balıkesir dünyaya açıldı

Fransa'da düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan MIPIM'e ilk kez katılan Balıkesir Belediyesi, yatırımcıları kente yatırım yapamaya davet etti. "Bu fuara büyük yatırımcılar, fonlar iştirak ediyor" diyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Fuarda birçok ziyaretçimiz oldu, uluslararası fonlardan, yatırımcılardan, Amerika'dan, Uzakdoğu'dan, Avrupa'dan gelen ziyaretçiler ile görüşüp projelerimizi takdim ettik" açıklamasını yaptı. 


Dikkat çekici projeler Termal, kentsel dönüşüm, lojistik ve enerji alanlarındaki projelerinin kentin en dikkat çekici projeleri olduğunun altını çizen Başkan Uğur, "Toplamda 62 projemiz var. Bunları tanıttık. 

Ben MIPIM'ın Balıkesir ve Türkiye'nin tanıtımı açısından yararlı olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki büyük yatırımcıları Balıkesir'e çekeceğiz" diye konuştu. 


İsminin açıklanmasını istemeyen İstanbul merkezli bir konut üreticisinin de ilk etapta 500, ikinci etapta 500 olmak üzere toplam 1000 konutluk...