08 / 05 / 2024

balıkesir Hayvan Bakımevi nerede

balıkesir Hayvan Bakımevi nerede

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen 463 bin 537 metrekarelik tahsis edilen alanda 20 bin metrekarelik alana Hayvan Bakımevi kuruluyor.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

Uygun fiyata arsa fırsatı Balıkesir'de! Hemen bu tabloya bakın!

Balıkesir Sındırğı Belediyesi Cüneyt Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsanın satış ihalesini yayımladı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 

Balıkesir'in yolları onarılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Artvin hayvan bakımevi 23 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Artvin Belediyesi’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteğiyle yaptıracağı hayvan bakımevi 23 Ocak’ta ihale edilecek.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit'teki 74 bin metrekarelik sahil bölgelerini kiraladı!

Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.

Sarıyer'e doğalgaz ısıtmalı hayvan bakımevi inşa edildi!

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

Elazığ'a hayvan bakımevi inşa edilecek!

Elazığ’da belediye tarafından sokak hayvanları için Doğal Yaşam Alanı ve Geçici Hayvan Bakımevi yapılacak.Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan projenin ihalesi 18 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Altaca Grubu Balıkesir'de entegre tesisi açtı!

Balıkesir Gönen’de kurduğu fabrika ile hayvan gübresi, anız, dal, yaprak, kabuk, çay, meyve kabuğu, sebze artığı, pirinç sapı gibi mevcut attıklardan petrol üreten Altaca Grubu, ilk entegre tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

balıkesir Hayvan Bakımevi nerede Haberi

balıkesir Hayvan Bakımevi nerede

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen 463 bin 537 metrekarelik tahsis edilen alanda 20 bin metrekarelik alana Hayvan Bakımevi kuruluyor. Toplamda 460 dönüm ormanlık alanda kurulacak olan bakımevinin 5 bin hayvan kapasiteli olacağı bildirildi. Kurulacak tesisisin yaklaşık maliyeti ise büyükşehir belediyesi tarafından 15 milyon 27 bin 568,57 TL olarak hesaplandı. Hayvan bakımevi’nde 820 metrekarelik ameliyathane ve müşahede ünitesi, 440 metrekarelik işçi binası, 380 metrekarelik kafeterya, 239 metrekarelik karantina ünitesi, 523 metrekarelik uyuz ünitesi ve bahçesi, 843 metrekarelik hasta bakım ünitesi ve bahçesi, 562 metrekarelik otel binası ve bahçesi ve 52 metrekarelik su deposu, idari bina ve doğal yaşam alanları oluşturulacak.


İvrindi’de kurulacak tesis için bugün temel atma töreni gerçekleştirildi. Çok sayıda protokol mensubunun katıldığı açılış...