18 / 05 / 2024

balıkesir hayvan pazarı

balıkesir hayvan pazarı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ahilik Haftası kapsamında makamında ağırladığı Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Birliği(BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kuruluna iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Altaca Grubu Balıkesir'de entegre tesisi açtı!

Balıkesir Gönen’de kurduğu fabrika ile hayvan gübresi, anız, dal, yaprak, kabuk, çay, meyve kabuğu, sebze artığı, pirinç sapı gibi mevcut attıklardan petrol üreten Altaca Grubu, ilk entegre tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Balıkesir'e hayvan bakımevi yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’e sokak hayvanlarının rehabilitasyonu kapsamında modern ve büyük bir hayvan bakımevi yapılacağını bildirdi. Bakanlıktan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Balıkesir Sebze ve Balık Hali, Hayvan Pazarı'nın yanına taşınacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ahilik Haftası kapsamında makamında ağırladığı Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Birliği(BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kuruluna iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Balıkesir turizm, sanayi ve tarımda marka şehir olacak!

Turizm, sanayi ve tarım gibi alanlarda yatırımcıların dikkatini çeken Balıkesir iş dünyasının temsilciler için kaynak oluyor...

Balıkesir'de 10 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 541 bin lira!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde bulunan 10 adet gayrimenkul 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

EnerjiSA ile E.ON'dan Balıkesir'de 340 milyon TL'ye santral!

Sabancı Holding ile Alman E.ON işbirliği ile Balıkesir'de 340 milyon TL'ye mal olan rüzgar enerji santrali yatırımının açılışı gerçekleştirildi...

Balıkesir'de satılık arsa: 2 milyon 669 bin liraya!

Balıkesir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden: Balıkesir'de bulunan arsa 17 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

balıkesir hayvan pazarı Haberi

balıkesir hayvan pazarı

Esnafın görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Uğur, Sebze Hali’ni yeni hayvan pazarının yanına taşıyacaklarını ve yanına balık halini ilave edeceklerini söyledi. Uğur, ayrıca Çay Deresi ıslahı kapsamında belediyeye ait dükkanların yeşil alan ve park olarak değerlendirileceğini açıkladı.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Ahilik Haftası kapsamında kendisini ziyaret eden BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve oda başkanları tarafından karşılanan Uğur, esnaf teşkilatının Ahilik Haftası’nı kutladı. Vali Vekili Nusret Şahin ve Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Birol Şahin’in de yer aldığı ziyarette esnaf teşkilatının temsilcilerinin görüş ve isteklerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, sebze ve meyveci esnafının daha modern bir hal binasından yararlanması gerektiğini belirtti....