29 / 04 / 2024

Balıkesir hizmet binası yarışması tarihi

Balıkesir hizmet binası yarışması tarihi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2.Sakarya Mahallesi’nde yapılması planlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası için mimari proje yarışması başlatıldı. Belediye yarışmada 1.olana 100 bin TL verecek.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir'de Jeoteknik Etüt Raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir'deki riskli 51 okul için yıkım kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kontroller ve değerlendirmelerin ardından Balıkesir'de deprem riski taşıyan 51 eğitim binası için yıkım kararı verildi.

Balıkesir'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası ve akaryakıt istasyonu!

Burhaniye İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Geriş Mahallesi, Çayırlar mevkii, 441 ada, 233 parselde yer alan 4 bin 746 metrekarelik arsa üzerindeki okul binası ve akaryakıt istasyonunu 14 milyon 732 bin 595 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Ekim 2019 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir Teknokent binası Haziran 2019'da tamamlanacak!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Teknokent binasının inşaatını Haziran 2019'da tamamlayacak.

Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşuyor!

Balıkesir’in Havran ilçesi Kocaseyit Mahallesinde yetersiz gelen okul binası yanına 8 derslikli yeni okul binası yapımına yakında başlanıyor. Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşmuş olacak. 

Balıkesir 2. ALGEM binasının inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Belediyesi, 2. ALGEM binasının inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.

Balıkesir Havaalanı Kasım'da bitecek!

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havaalanı Terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu. Demiraslan, projenin yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

Balıkesir Sıngırlı'ya 50 yataklı hastane yapılacak!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 21,8 milyon TL ye İhalesi yapılan 50 yataklı hastane binasında inşaat çalışmaları sona erdi. 

Balıkesir'de 18 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan şeker piliç kesimhane tesisi ve idare binası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 18 milyon 72 bin TL bedel isteniyor. 

Balıkesir hizmet binası yarışması tarihi Haberi

Balıkesir hizmet binası yarışması tarihi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası yapımı için harekete geçildi. Başkan Uğur’un talimatıyla start verilen çalışma kapsamında, 2.Sakarya Mahallesi’nde yapılması planlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası için mimari proje yarışması başlatıldı.



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2.Sakarya Mahallesi’nde mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arsaya hizmet binası yapacak. Söz konusu çalışma için bir proje yarışması da başlatan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 27 Eylül 2016 tarihinde katılımların sona ereceği yarışmada birinci gelecek olan projeye tam 100 Bin TL para ödülü verecek.



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması hakkında bilgi veren ve yarışmaya katılacak olanlara başarı dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, insanlara daha iyi hizmet verebilmek ve çalışmaların verimliliği açısından yeni hizmet binasına ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Türkiye’nin geleceğinde parlayan şehirlerden...