02 / 05 / 2024

Balıkesir Kareside halk toplantısı

Balıkesir Kareside halk toplantısı

Erdoğmuşlar Tarım Ürünleri Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için 24 Mart 2015 günü saat 14:00'te halk toplantısı düzenlenecek.

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir Manyas bölge halkı imece usulüyle çok amaçlı salon yapıyor! 

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı 345 nüfuslu kırsal Hamamlı Mahallesi sakinleri, düğün ve mevlit gibi organizasyonlarda kullanmak amacıyla 500 metrekarelik alanda salon inşa ediyor...

Balıkesir'de yapılacak Karakoç Barajı meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde inşa edilecek olan Karakoç Barajı'nın ÇED sürecine ve bölge halkının itirazları meclis gündeminde taşındı..

Balıkesir Burhaniyeliler 2. etap TOKİ istiyor!

Balıkesir Burhaniye halkı TOKİ konut projesinin ne zaman hayata geçeceğini merak ediyor. İkinci Projeyle dar gelirlilerin ev sahibi olması planlanıyor.

Balıkesir Burhaniye'de emlak danışmanlığı gözde meslek oldu!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği emlak danışmanlığı kursları yoğun ilgi görürken, 48 bin nüfuslu ilçedeki emlakçı sayısıda 350'yi geçti.

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

Balıkesir Karesi'de köy konakları ve kahvehaneler onarılıyor!

Balıkesir'in Karesi ilçesinde, belediye, mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir Manyas TOKİ emekli başvuru şartı!

TOKİ Balıkesir Manyas'ta başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor. Projenin başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. İşte Balıkesir Manyas TOKİ emekli başvuru şartı...

Balıkesir Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesi toplantısı 30 Temmuz'da!

Saper Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir Karesi'de yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Balıkesir Gönen'in yol ve altyapı sorunu sona erecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırım ve hizmetleri yerinde incelemek ve bölge halkının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için oyası, pirinci ve kaplıcalarıyla marka olan Gönen ilçesine çıkarma yaptı.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin yıldızı olacak!

Gelişen Kentler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Balıkesir'de moraller yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Zirve sayesinde bu inancımızı halk da paylaştı" dedi.

Balıkesir kağıt üretim tesisi ve enerji santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs’ta!

Balıkesir İli Altıeylül ilçesibde Albayrak Turizm Seyahat A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kağıt Üretim Tesisi Ve Enerji Santrali Projesi projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Balıkesir Kareside halk toplantısı Haberi

Balıkesir Kareside halk toplantısı

Erdoğmuşlar Tarım Ürünleri Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; ''Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Üçpınar mevkiinde İ19c1 Ve İ19C2 paftalarında İR: 83161 numaralı sahada  ''Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi kapasite artış projesi'' yapılması planlanmaktadır.


Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Ziyaretli Mahallesi Kahvehanesi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 24/03/2015

Proje Sahibi: Erdoğmuşlar Tarım Ürünleri Madencilik Sanayi ve Ticaret...