15 / 05 / 2024

Balıkesir Kareside her mahalleye spor sahaları mı yapılıyor

Balıkesir Kareside her mahalleye spor sahaları mı yapılıyor

Gençlerin daha iyi ve kaliteli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Karesi Belediyesi, mahallelere ve okullara semt spor sahaları yapıyor.

Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek" diye konuştu...

Balıkesir'de imar planları depreme yönelik hazırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir'in deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek" dedi...

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Balıkesir'de 200 milyon liralık 4 fabrika açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de 200 milyon liralık 4 fabrikanın açılışını yaptı. Türkiye’nin her şeye rağmen büyüdüğünü söyleyen Bakan Özlü, “Bu yıl da inşallah beklenenin üzerinde bir büyüme olur” diye konuştu

Balıkesir Sındırgı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi her geçen gün termal turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçenin termal turizm merkezi olabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir sağlam zeminli bölgelere taşınacak!

‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “1. derecede deprem bölgesi olan Balıkesir, ilçeleriyle birlikte en çok kentsel dönüşüme ihtiyacı olan yer. Planlı kentleşme hamlesini gerçekleştiriyor." dedi.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm konuşuldu!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir’de gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından düzenlenen özel oturumda kentsel dönüşümün önemi ve yapılması gerekenler ele alındı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Ticaret Odası'nın desteğiyle gerçekleştirildi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası ve Çevre Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği gibi kurumların destek sağladığı“ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” Balkonuk Center’da yapıldı

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapılacak!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Kentsel dönüşüm 22 Ekim'de Balıkesir'de tartışılacak!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm konuşulacak!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Balıkesir'de Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman yapılacak?

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin aracı olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak

Balıkesir Kareside her mahalleye spor sahaları mı yapılıyor Haberi

Balıkesir Kareside her mahalleye spor sahaları mı yapılıyor

Gençlerin daha iyi ve kaliteli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Karesi Belediyesi, mahallelere ve okullara semt spor sahaları yapıyor. Karesi Belediyesi, gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri amacıyla şehir genelinde semt spor sahaları yapmaya devam ediyor. Kuvayi Milliye Mahallesi, Maltepe Mahallesi, 1. Sakarya Mahallesi ve Toygar Mahallesi'ne semt spor sahası yapan belediye, mahallelerin yanı sıra Zafer İlkokulu, Fatih İlkokulu, Karesi İlkokulu, Sevinç Kurşun İlkokulu, Üçpınar İlkokulu ve Şule Yüksel Şenler İmam Hatip Lisesi'nin bahçesine spor sahası yapıyor. Yapılan spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Karesi Belediyesi, semt spor sahası yatırımıyla ilçenin dört bir yanında, her kesimi sporla buluşturacak. Sporu Karesi'nin geneline yaymak, herkesin yaşadığı yerde...