28 / 04 / 2024

balıkesir kentsel dönüşüm

balıkesir kentsel dönüşüm

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir'de 15 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında il genelinde 15 bin konutun dönüşeceğini dile getirdi. 

Şehirlerde kentsel dönüşüm tedbiri!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ağırladı. Planlama ve Kentsel Merkezi’ni gezen Başkanlar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu.

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Balıkesir kentsel dönüşümde son durum ne?

Erol Menteş şöyle konuştu: "Kentsel dönüşüm için vatandaşın bize müracaatı yetiyor. Biz binada risk tespiti yapıyoruz ve riskli ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığına rapor sunuyoruz. " dedi.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm konuşuldu!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir’de gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından düzenlenen özel oturumda kentsel dönüşümün önemi ve yapılması gerekenler ele alındı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası ve Çevre Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği gibi kurumların destek sağladığı“ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” Balkonuk Center’da yapıldı

Balıkesir'de kentsel dönüşüm konuşulacak!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Balıkesir’de her yönüyle kentsel dönüşüm tartışılacak!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 22 Ekim Perşembe Balıkesir Balkonuk Center'da yapılacak.

Balıkesir kentsel dönüşümde kat artışı sıkıntısı var!

Büyükşehir olduktan sonra Kentsel dönüşüm konusunda büyük bir atak yapmaya hazırlanan Balıkesir’de en büyük engelin kat artışının yapılamaması olduğu ifade ediliyor.

Binalar gösterişli değil güvenli olmalı!

Gülümser Hızal, büyük Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Balıkesir'deki eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 450 bin konutta güçlendirme çalışması yapılmadığını hatırlatarak yetkilileri uyardı.

Gönen'de kentsel dönüşüm için sözleşme yapıldı!

Turizm alanı ilan edilen ve kentsel dönüşümün uygulanacağı tabakhane mevkiinde değer tespit çalışmaları başlatılırken, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, sürecin hızlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Balıkesir İl Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kentsel dönüşüm, deprem dönüşümü bizim her zaman önceliğimiz oldu" şeklinde konuştu.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Roman mahallelerindeki kentsel dönüşüm mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, meclis toplantısında Roman mahallelerindeki kentsel dönüşüm uygulamalarına değindi.

Balıkesir Edremit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Yahyalı'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Yahyalı Belediyesi, ilçe merkezinde başlattığı Dağbalı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

BTO Kentsel Dönüşüm Sertifika Programı tamamlandı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting&Training işbirliğinde gerçekleşen "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" tamamlandı.

BTO'da kentsel dönüşüm uzmanlığı sertifika programı başladı!

Balıkesir Ticaret Odası (BTO), İstanbul Üniversitesi ve Management &Training iş birliği ile 18 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı başladı.

Balıkesir'de Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika programı düzenlendi!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting & Training işbirliğiyle ’Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’ düzenlendi.

BTO'da kentsel dönüşüm programı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting & Training işbirliğiyle ’Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’ düzenlendi.

Kentsel dönüşüm kat sayısını artırmak olmamalı!

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu kapsamında, "Turizm Alanlarında Kentsel Konuna ve Dönüşüm" konulu bir panel düzenlendi. Osman Aydın: "Kentsel dönüşüm, kat sayısı düşük binaların daha yüksek katlı binalara dönüştürülmesi olmamalıdır. " dedi.

Balıkesir kentsel dönüşüm sertifika programı başladı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management &Training iş birliği ile 18 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı başladı.

Balıkesir kentsel dönüşümde son durum ne?

Erol Menteş şöyle konuştu: "Kentsel dönüşüm için vatandaşın bize müracaatı yetiyor. Biz binada risk tespiti yapıyoruz ve riskli ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığına rapor sunuyoruz. " dedi.

balıkesir kentsel dönüşüm Haberi

balıkesir kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu Zağnos Mehmet Paşa Külliyesi'nin 6 ay süren meydan ve çevre düzenlenmesi tamamlandı, açılışı gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törende konuşan Demirtaş, yapılan bu çalışmayla kente çok önemli bir hizmetin yapıldığını dile getirdi. 

Demirtaş, deprem bölgesinde olan Balıkesir'de de kentsel dönüşümlerin tamamlanması için çalışmalar yürütüldüğünü belirterek şunları söyledi: 

"Bugüne kadar Bakanlığımızın destekleriyle 1,5 milyon konutun dönüşmesini sağladık, her yıl 300 bin binayı da depreme karşı dönüştürmek ve güçlendirmek için programlarımızı yaptık. İnşallah Balıkesir de bu programlarımız içinde gerekli hizmet desteğini alacaktır. Bunun yanı sıra Bakanlık olarak 'Tarihe vefa geçmişe saygı' sloganıyla bugüne kadar 44 ilimizde 79 tarihi meydanımızı yeniden ihya ediyoruz. Meydanlarımızı tarihi hüviyetine kavuşturacak bu vizyon projeyle yüzlerce tarihi ve kültürel...