08 / 05 / 2024

Balıkesir kiracı tartışması

Balıkesir kiracı tartışması

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Ev sahibi ve kiracı tartışması büyüyor! İstediği zammı alamayan ev sahipleri mahkemeye koşuyor! 

Yüksek enflasyon ile artan yaşam pahalılığı konut kiralarının da katlanmasına neden oldu. Ev sahibi ve kiracı tartışması büyüyor! İstediği zammı alamayan ev sahipleri mahkemeye koşuyor! 

Ev sahibi ve kiracı tartışmasında sular durulmuyor!

Yükselen kira fiyatları, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalarında çoğalmasına neden oldu. Ev sahipleri konutlarını daha yüksek bedelle kiraya vermek için mevcuttaki kiracılarını çıkarmak istiyor. Peki bu durumda kiracıların hakları neler? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir'deki Pazarlık Camisi'nin 4 yıllık restorasyonu tamamlandı!

Balıkesir Edremit'te 169 yıl önce inşa edilen Pazarlık Camisi, 4 yıl süren restorasyon çalışması tamamlandı. Cami ibadete açıldı.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Balıkesir'de arazi kavgası! 1 ölü!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Hülya B. ve kardeşi Ramazan Zümrütler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kız kardeş, ağabeyini öldürdü.

Balıkesir'de ev sahibi kiracı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Balıkesir'e 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Balıkesir 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım çekti" dedi. Uğur konuşmasına "Bu yatırımlara karşın Balıkesir'i cazibe merkezi ve yaşanır bir kent haline getirmek için vizyon projeleri hayata geçirdik" diye ekledi.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Balıkesir Büyükşehir'in proje yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye binasının tasarımı için açılan yarışma sonuçlandı. Yarışmayla ilgili olarak 8 Ekim Cumartesi günü Balkonuk Center'da ödül töreni düzenlenecek.

Balıkesir kiracı tartışması Haberi

Balıkesir kiracı tartışması

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrasında kiracı Arif Kafa (25) ile ev sahiplerinden Murat Üvni (39) hayatını kaybetti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Savaştepe ilçesi İstiklal Mahallesi Şengül Sokak'ta meydana gelen olayda, ev sahibi kardeşler Murat Üvni ve Ramazan Üvni ile kiracıları Arif Kafa arasında evin boşaltılması konusunda tartışma çıktı. 

Kavga sonrası ev sahibi kardeşler ile kiracılar bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından Savaştepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ramazan Üvni'nin hayati tehlikesinin devam ettiği...