15 / 05 / 2024

balıkesir osb fabrika yatırımları

balıkesir osb fabrika yatırımları

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Altıeylül'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 24 milyon 535 bin 76 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. Satış Memurluğu, Karesi İlçesi, Akıncılar Mahallesi'nde bulunan un fabrikasını 8 milyon 80 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir'e 15 milyon liralık fabrika yatırımı!

Balıkesir'in Havran ilçesinde kadın girişimci Nermin Gelbal Gökduman tarafından 15 milyon lira yatırımla inşa edilen zeytinyağı üretim tesisi açıldı.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Altıeylül'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Gümüşçeşme Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 10 milyon 331 bin 371,16 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Balıkesir'de 18 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan şeker piliç kesimhane tesisi ve idare binası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 18 milyon 72 bin TL bedel isteniyor. 

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

balıkesir osb fabrika yatırımları Haberi

balıkesir osb fabrika yatırımları


Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor. İmza töreninde konuşan Okyay, "Annem Balıkesirli, ailemin bir kısmı burada yaşıyor. Rahmetli dedem Şeref Eğinlioğlu Balıkesir'in ilk sanayicilerindendi.

O yüzden bu tesisi burada yapabilmek bir torun olarak vicdan borcumdu" dedi. Kale Grubu şirketlerinden Kalekim'in Balıkesir OSB'de 30 milyon lira yatırımla kuracağı fabrikanın imzalarını, Balıkesir Valisi ve Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve OSB Başkanvekili İsmail Uğur attı.


'BU YATIRIMLARIN ARTMASINI BEKLİYORUZ' 


İmza töreninde konuşan Uğur, Kale Grubu'nu ağırlamaktan ve yatırım yapmalarına imkan vermekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "İnşallah bu yatırımlar daha da artacak....