16 / 05 / 2024

Balıkesir spor tesisi

Balıkesir spor tesisi

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Balıkesir'e 15 milyon liralık fabrika yatırımı!

Balıkesir'in Havran ilçesinde kadın girişimci Nermin Gelbal Gökduman tarafından 15 milyon lira yatırımla inşa edilen zeytinyağı üretim tesisi açıldı.

Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 8 Ağustos'ta!

Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'ndeki taşınmaz üzerinde yaklaşık yüzde 70 oranında bitmiş bulunan turizm tesisi inşaatının tamamlanması ve kiraya verilmesi işi ihale ediliyor...

Balıkesir'de 18 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan şeker piliç kesimhane tesisi ve idare binası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 18 milyon 72 bin TL bedel isteniyor. 

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir'de hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Projede bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları bulunuyor.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırımın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı'da BASKİ'nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki İçme Suyu, Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törene katıldı.

Şişecam'dan Balıkesir'de 400 milyon TL'lik yatırım!

Şişecam Topluluğu ile Balıkesir Sanayi Odası arasındaki protokol kapsamında gelecek yıl üretime başlaması hedeflenen cam elyaf üretim tesisi için imzalar atıldı.

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi'nin inşaat başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Merkezi için kazma vuruldu.

Balıkesir Edremit'te arıtma tesisi inşa ediliyor!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ tarafından inşaa edinen Altınoluk ve Narlı Atıksu Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur “Temiz, yaşanabilir, sağlıklı Balıkesir hedeflerine hız kesmeden devam ediyoruz.”dedi.

Balıkesir spor tesisi Haberi

Balıkesir spor tesisi

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yapılacak dev spor kompleksinin temeli atıldı. Temel atma törenine katılan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, ülkenin gençlerine büyük önem verdiklerini söyledi.


Balıkesir’in Sakarya ve Kuvayi Milliye mahalleleri arasına yapılması planlanan dev spor kompleksinin temeli atıldı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Balıkesir’de Spor Toto teşkilatına yönelik motivasyonlarının arttığını söyleyerek daha fazla yatırım yapacaklarını söyledi. Bakan Yardımcısı Boynukalın, "Bugün Karesi Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı’mızla beraber 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile toplam 2 milyon 800 bin TL’ye mal olan bir yatırım. Bunun 800 bin TL’si Spor Toto tarafından karşılandığı ve 2 milyonunun Karesi Belediyesi tarafından hizmete sunulduğu...