06 / 05 / 2024

Balıkesir tarihi okul

Balıkesir tarihi okul

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı.

TOKİ Balıkesir Manyas kura tarihi belli oldu! Manyas TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir?

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura tarihi belli oldu. Peki Manyas TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir?

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi... Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği! Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği geldi...Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e yüzlerce ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için tarihi açıkladı. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021!

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 ne zaman gerçekleştirilecek? İşte TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 4 yeni okul inşa edecek. 

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

Balıkesir tarihi okul Haberi

Balıkesir tarihi okul

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı. Altıeylül Belediyesi ilçeye bağlı Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Hazine dairesine ait olan tarihi okulu restore edecek. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarihi yapıda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.


Kafaoğlu, "Ecdadımızın yıllar önce zor şartlar altında inşa ettiği bu tarihi eğitim kurumuna sahip çıkarak yeniden hayata geçireceğiz. Ekiplerimiz binanın restitüsyon çalışmalarını yaparak, rölöve analiz raporlarını çıkardılar. Tarihi yapıya zarar vermeden birebir aynı olarak restorasyonunu, belediyemiz tarafından en kısa zamanda yapacağız. Beş dönüm arazinin içerisinde bulunan iki tarihi binamız Gençlik Merkezi olarak hizmet verirken bahçesi de, sporcuların kamp yeri olarak kullanılacak" dedi.


Konakpınar’da yapılması düşünülen Gençlik Merkezinde iki...