16 / 05 / 2024

balıkesir toki gönen 3. etap

balıkesir toki gönen 3. etap

Türkiye'de ilk kez bir ilçede TOKİ tarafından 3. etap konut inşa edileceğini ifade eden Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, müteahit firmaya yer tesliminin yapılarak çalışmaların başlatıldığını söyledi...

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Milli Emlak, o ilde 61 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanı!

Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Ayvalıdere, Alacaoluk ve Karalar Çiftliği Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir Gönen'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan 2 adet arsayı 10 milyon 751 bin 498 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

balıkesir toki gönen 3. etap Haberi

balıkesir toki gönen 3. etap


Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak 324 konutluk projede yer teslimi yapıldı.


Türkiye'de ilk kez bir ilçede TOKİ tarafından 3. etap konut inşa edileceğini ifade eden Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, müteahit firmaya yer tesliminin yapılarak çalışmaların başlatıldığını söyledi. Yer tesliminin yapılmasının ardından müteahit firma tarafından alanda kazı ve hafriyat çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 5 bin kamyon toprak hafriyatının yapılacağı alanın hazır olmasının ardından ise temel atma töreninin yapılacağı öğrenildi. Konutların bir yıl içinde hak sahiplerine teslim edileceği...