08 / 05 / 2024

balıkesir toki projeleri 2022

balıkesir toki projeleri 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir ilinde 625 adet yeni konut inşa edecek. Balıkesirlilerin yüzünü güldüren projede konutların yanı sıra 2 adet ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

TOKİ Balıkesir projeleri 2020!

TOKİ Balıkesir 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Balıkesir projeleri 2020 başvuru ne zaman? 2020 TOKİ Balıkesir fiyatları ne kadar? TOKİ Balıkesir projeleri nerelerde? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Balıkesir projeleri...

Balıkesir TOKİ 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut yarın satışa çıkıyor.

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi 20 Mayıs'ta!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 20 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sındırgı Balıkesir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 239 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Balıkesir'de TOKİ'den OSB'ye uzanacak banliyö hattı açılacak!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve muhtarlar, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'u ziyaret etti. Uğur, projeleri ve yatırımları anlattı.

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli!

TOKİ ile Balıkesir Belediye Başkanlığı'nın işbirliğiyle hayata geçirilecek olan 168 konut için başvurular sürüyor. İşte, Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli...

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri 15 Şubat 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. 240 aya kadar vade avantajı sunan projede 32 adet konut emeklilere özel olarak satışa çıkıyor.

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik Evleri kura!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik Evleri kura çekimi kapsamında 32 adet daire satışa çıkarılacak. Taksit ödemelerine teslimden sonra başlanacak projede 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

balıkesir toki projeleri 2022 Haberi

balıkesir toki projeleri 2022

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için de start verdi.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Balıkesir projesinin ihale ilanını da yayımladı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Balıkesir projesinde 625 adet konut yer alacak.

Peki TOKİ Balıkesir projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projede kaç konut yer alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ'nin Balıkesir projesi, Manyas ilçesinde inşa edilecek. Projede 625 adet konutun yanı sıra 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami de yer alacak.

Balıkesirli vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Balıkesir Manyas projesinin ihalesi 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

15 bin lira nakiti...