08 / 07 / 2024

balıkesirde satılık avm

balıkesirde satılık avm

Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü'nde yer alan iki katlı alışveriş merkezinin satışı 19 Eylül 2014 günü saat 11: 00'da Susurluk İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, diğer deniz ürünleri, dip balık ve iç su balık çeşitlerinin 8 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Optimist Residence Fikirtepe satılık!

13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Optimist Residence projesi konut, AVM ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Optimist Residence Fikirtepe satılık daireler yakında lanse edilecek.

Tema İstanbul Konutları satılık ev fiyatları!

Tema İstanbul Konutları satılık ev fiyatları minimum 506 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 531 daire, ofis, AVM ve eğlence alanları bulunuyor...

Tema İstanbul satılık ev fiyatları!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesi 3 bin 531 konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından meydana geliyor. Tema İstanbul satılık ev fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları!

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları 2+1'lerde 299 bin TL'den başlıyor. Torium AVM’ye 5 dakika uzaklıkta olan projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

balıkesirde satılık avm Haberi

balıkesirde satılık avm

Satışa konu olan taşınmaz Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü, parselde kayıtlı 82. 253,00 metrekarelik yüzölçümlü iki katlı alışveriş merkezi vasıflı olan taşınmazdır. Tesisin bulunduğu yer Susurluk Merkezine yaklaşık 8 km mesafededir. Tesis, Bandırma ve Bursa Karayolunun kesiştiği noktada köşe parsel konumdadır.


Civarda birçok akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisleri yer alıyor. İstanbul'dan Ferbotla, Bandırma- İzmir Devlet Karayolu üzerinde Sosyal Gelişme ve Turizm açısından elverişli bir yerdedir. Tesisin arsa bedeli 4 milyon 125 bin 810 TL olarak hesaplanmıştır. 


Balıkesir-Susurluk Yahyaköy, Kocakum mevkinde parsel no: 1378 de bulunan 82 bin 253,00 metrekarelik alanda iki katlı Alışveriş Merkezi Tesisleri, Eski adı ile Türker Alışveriş Merkezi Konaklma Ve Dinlenme Tesisleri olan taşınmazın toplam satış değeri 7 milyon 982 bin 542 TL kıymetinde olduğu tespit edilmiştir.



İhale...