04 / 05 / 2024

balıkesirde satılık icradan fabrika

balıkesirde satılık icradan fabrika

Balıkesir İli Bandırma İlçesinde bulunan 2 fabrika Bandırma 3.İcra Dairesi tarafından 1 Ekim 2015 gününde saat 11:20 ile 11:30 arasında açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, diğer deniz ürünleri, dip balık ve iç su balık çeşitlerinin 8 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

balıkesirde satılık icradan fabrika Haberi

balıkesirde satılık icradan fabrika

Balıkesir Bandırma'da yer alan 2 fabrika Bandırma 3. İcra Dairesi tarfından 5 milyon 808 bin 485 TL bedelle satılıyor.


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Balıkesir İl, Bandırma İlçe, Yeşil Çomlu Köyü, Söğütçe mevkii 2005 parsel 36.900 m2 alanlı, taşınmaz üzerinde 12 adet tavukhane olduğu sonradan yapılan yapı ile birlikte 13 adet tavukhane olmuştur, ayrıca 1 adet kuluçka, 1 adet idare binası ve iki adet su kuyusu bulunmaktadır, kümes içi ve dışı ekipmanlarıyla tesiste trafo ve jeneratör, elektrik panoları ve elektirik tesisatı bulunmaktadır. 2005 parsel fiili olarak 1343 parselle birlikte kullanılmaktadır, taşınmazın Bandırma-Balıkesir asfaltına cephesi bulunmaktadır, | taşınmazda toplam inşaat alanı 10.085 m2 civarındadır. Yapılarda %20 yıpranma mevcuttur. Garanti Leasing ] A.Ş’ne ait olan katı yakıtlı ısıtıcısı, havalandırma sistemi ile menkuller satışa konu...