15 / 05 / 2024

Balıkesirde yapılacak köprülü kavşak projesine neden itiraz edildi

Balıkesirde yapılacak köprülü kavşak projesine neden itiraz edildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır yaşanan trafik sorununu çözmek için hazırladığı köprülü kavşak projesine itiraz eden Yırcalı ailesinin talebi, İdare Mahkemesi ve Belediye Meclisi’nce reddedildi.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşılırken, trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya gidiş istikametinde yapılıyor.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Zeybek Köprülü Kavşağı'nda fore kazık imalatlarına başlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı devam eden Zeybek Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceledi.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Balıkesirde yapılacak köprülü kavşak projesine neden itiraz edildi Haberi

Balıkesirde yapılacak köprülü kavşak projesine neden itiraz edildi

Büyükşehir Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Av. Mehmet Birol Şahin, “Karar ile hemşehrilerimiz, Balıkesir’e hizmet etmek için yaptığımız çalışmaları kimlerin engellemeye çalıştığını görmüş oldu” dedi.


Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 15 Ekim 2014'te, Belediye Encümeni'nin de 5 Kasım 2014 tarihinde içinde Yırcalı ailesinin ev ve arsasının da bulunduğu Hastane Kavşağı'nın kamulaştırılması kararı aldı. Ege Mahallesi'ndeki Yırcalı ailesine ait adanın yola terk edilmesi gereken alanıyla ilgili kamulaştırma kararı aileye tebliğ edildi. Ailenin karar üzerine Balıkesir İdare Mahkemesi'ne açtığı dava reddedildi. n 'Manzaramız bozulur' Hastane Kavşağı'na üstgeçit yapılabilmesi için Yırcalı ailesine ait taşınmazda imar planına göre yola bedelsiz olarak terkedilmesi gerektiğini söyleyen Şahin, "Yırcalı ailesinden imar planına uygun olarak bahçe duvarını 1.5 metre geriye çekmesini istedik. Aile kabul etmeyince, bedel ödeyerek kamulaştırma...