18 / 05 / 2024

Balıkesirin Yağcıbedir halıları CEPAda sergileniyor

Balıkesirin Yağcıbedir halıları CEPAda sergileniyor

Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor. Halıların kökeni üç bin yıl öncesine dayanıyor. Adını Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Yağcıbedir yörüklerinden alan Yağcıbedir halıları CEPA AVM'de açılan sergide tanıtılıyor.

Ortalama ev kirası bile 11 bin TL! İzmir'de 17 bin TL asgari ücret ile yaşanabilir mi? Vatandaşlar isyan etti!

Bu sene asgari ücrete ara zam yapılmayacak olması vatandaşların hesaplarını şaşırttı. Peki İzmir'de 17 bin TL asgari ücret ile yaşanabilir mi? Vatandaşlar ne dedi? İşte o yorumlar...

Ev sahiplerinin yeni oyunu akıllara durgunluk verdi: Sahte alıcılarla kiracıları evden çıkarmaya çalışıyorlar!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerilim hız kesmeden devam ederken, şimdi de ev sahiplerinin akıllara durgunluk veren yeni oyunu ortaya çıktı.  Ev sahipleri şimdi de sahte alıcılarla kiracıları evden çıkarmaya çalışıyor.

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Aile Bakanlığından 18-54 yaş arasındaki vatandaşlar için yeni destek müjdesi! Hesaplara tam 3 bin 336 TL yatırılacak!

Aile Bakanlığından 18-54 yaş arasındaki vatandaşlar için yeni destek müjdesi... Hesaplara tam 3 bin 336 TL yatırılacak... Sakın kaçırmayın...

Sürüş keyfi en yüksek araç BMW Z4 bayilerde alıcılarını bekliyor! 20 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW Z4'ün en iyi özelliği, sürücü odaklı tasarımı ve yüksek performanslı sürüş deneyimi sunmasıdır. Z4, sportif görünümü, güçlü motor seçenekleri, hızlı ivmelenme ve hızlanma, hassas direksiyonu ve mükemmel yol tutuşu ile sürücülerin adrenalin dolu bir sürüş keyfi yaşamasını sağlar. Peki 20 Nisan 20

TMO ramazandaki fiyat artışlarına karşı büyük önlem aldı! Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek! Çok ucuza satın alabilirsiniz

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan ramazanda bazı ürünlerde yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı önlem aldıklarına dair açıklama geldi.

Beyaz eşya satışlarında toparlanma! Satışlar yüzde 9 arttı!

Türkiye'de yükselen enflasyona bağlı olarak beyaz eşya fiyatlarında artışlar devam ediyor. Buna karşın evlerin vazgeçilmez ürünlerinin satışlarında azalma olmadı. TÜRKBESD verilerine göre beyaz eşya satışları Ekim'de yüzde 9 arttı.

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Gayrimenkul satışlarında yeni dönem başladı! Emlak fiyatlarındaki manipülasyon önlenecek!

Konut Finansmanı Paketleri’nin duyurulmasının ardından emlak fiyatlarında yaşanan keskin artışlar üzerine T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan ‘538 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’ aracılığıyla bu konuda bazı düzenlemeler yapıldı. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı satışlarına yasak geldi! 1 Nisan'dan itibaren artık yenisi gelmeyecek

Ayçiçek yağındaki fiyat artışları ve ayçiçek yağına talebin artması nedeniyle piyasada stok sorunları yaşanmaya başlamıştı. Türkiye'de yetkililer 'yağda sorun yok' dese de vatandaş market raflarına hücum etti. Ayçiçek yağıyla ilgili gelen son haber yine endişe yarattı.

Balıkesirin Yağcıbedir halıları CEPAda sergileniyor Haberi

Balıkesirin Yağcıbedir halıları CEPAda sergileniyor

Hiçbir katkı maddesi bulunmadan saf yünden üretilen ve kullanıldıkça parlayan halılara Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Her yıl yoğun talep nedeniyle Ankara'da 45 günlük sergi açtığını söyleyen desinatör Fahrettin Şahan, "Aslında Ankara'da bu halıyı bilen ve talep eden özel müşterilerimiz çoktu ancak sergiyi gezerek satın alanlar onları geçti" diye konuştu. Şahan, "Dünyada sadece Türkiye'de üretilen ve üç bin yıldır korunan bu kültürü yaşatmak adına sergi sergi geziyoruz. Milli halımızı hem tanıtıyor hem de yaşatıyoruz. İki asra kadar dayanan halıların en küçüğü 1, en büyüğü de 2,5 metreden oluşuyor. Bu halılar, iç piyasadan çok dünyanın farklı ülkelerine ihraç ediliyor" dedi. Halıların aşkı sembolize ettiğini belirten Şahan, "Yağcıbedir halılarının en önemli özelliği sevdalı Yörük kızları tarafından dokunuyor olmaları" diye konuştu. 


"ANCAK AŞIK OLAN...