23 / 07 / 2024

Balıkesirspor tesisleri futbolcu odaları yenileme

Balıkesirspor tesisleri futbolcu odaları yenileme

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, öncelikle fiziki yapının acilen yenileneceğini, yatakhanelerin bulunduğu binada her futbolcu için 5 yıldızlı otel konforunda tek kişilik özel odaların yapılacağını bildirdi...

Giresun Çotanak Stadı yarın açılacak!

Giresun'da inşa edilen 2 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla yarın açılacak. 

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

İlkay Gündoğan, Balıkesir SGK binasını 28 milyon TL’ye aldı!

İngiltere’nin Manchester City takımında oynayan Balıkesirli futbolcu İlkay Gündoğan, Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı SGK binasını 28 milyon TL’ye satın aldı.

Balıkesir Şeker Kuluçka Tesisleri 8.8 milyon TL'ye satışta!

Bandırma 1.İflas Müdürlüğü Balıkesir İli, Bandırma ilçesi, Akçapınar Köyü'ndeki Şeker Kuluçka Tesisler'ni satışa çıkardı. 22 Temmuz'da ihale edilecek olan tesisin satış bedeli 8 milyon 838 bin 304 TL olarak belirlendi

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Hattuşa Termal Tesisleri devremülk fiyatları!

Hattuşa Termal Tesisleri Balıksir Edremit'te 3 etap halinde hayata geçiyor. Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında konumlanan Hattuşa Termal'de 3. etap çalışmaları başladı.

Balçova Teleferik Tesisleri bugün açılıyor!

İzmir'de 8 yıllık yenileme sürecinin ardından nihayet geçtiğimiz ay sonunda hizmete açılan, açıldığı ilk gün de arıza yapan Balçova Teleferik Tesisleri'nin 10 gün süren periyodik bakımının tamamlandığı ve bugün yeniden hizmete açılacağı bildirildi.

Balçova Teleferik Tesisleri 15.5 milyona yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, hafta sonunda 10 bine yakın ziyaretçiyi taşıdı, teleferik 31 Temmuz Cuma günü halkın hizmetine sunulmuştu

Balçova Teleferik Tesisleri güvenlik testlerini tamamladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden kurduğu Balçova Teleferik Tesisleri’ndeki güvenlik testleri başarıyla tamamlandı ve uluslararası bağımsız sertifikasyon kuruluşundan gerekli onay alındı.

Balıkesirspor tesisleri futbolcu odaları yenileme Haberi

Balıkesirspor tesisleri futbolcu odaları yenileme


Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor'da sezon hazırlıkları fiziki yenilenmeyle başladı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kulüp tesislerinde incelemelerde bulundu. Başkan Uğur, öncelikle fiziki yapının acilen yenileneceğini, yatakhanelerin bulunduğu binada her futbolcu için 5 yıldızlı otel konforunda tek kişilik özel odaların yapılacağını bildirdi. Ahmet Edip Uğur, yaklaşık 3 gün sonra yapılacak kongre ile ilgili de eski yönetim çekilmesi gerektiğini, Balıkesirspor'un Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yoluna devam etmesi gerektiğini bildirdi.


"TESİSLER SİL BAŞTAN YENİLENECEK"


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bugün öğleden sonra Balıkesirspor Kulübü tesislerine ani bir inceleme ziyaretinde bulundu. Kulüp müdürü Yılmaz Akkaya ve profesyonel futbol şube sorumlusu Zeki Çıkrıkçı'nın hazır bulunduğu ziyarette tesisleri gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, futbolcuların kaldığı odaları görünce şoka girdi. İki hatta...