23 / 07 / 2024

Balıkesirspor tesisleri nerede

Balıkesirspor tesisleri nerede

Balıkesirspor'un tesislerinde inceleme yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tesislerde 16 oda bulunduğunu, acilen 14 yeni odanın yapılması gerektiğini ve bu kapsamda hemen 2 katlı bir inşaata başlanacağını söyledi...

Giresun Çotanak Stadı yarın açılacak!

Giresun'da inşa edilen 2 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla yarın açılacak. 

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Balıkesir Şeker Kuluçka Tesisleri 8.8 milyon TL'ye satışta!

Bandırma 1.İflas Müdürlüğü Balıkesir İli, Bandırma ilçesi, Akçapınar Köyü'ndeki Şeker Kuluçka Tesisler'ni satışa çıkardı. 22 Temmuz'da ihale edilecek olan tesisin satış bedeli 8 milyon 838 bin 304 TL olarak belirlendi

Balıkesir 10 Burda nerede?

Türkiye'de toplam 4 adet alışveriş merkezi bulunan Esas Gayrimenkul yeni yatırımını Balıkesir'de hayata geçiriyor. Peki Esas Gayrimenkul imzası taşıyacak olan Balıkesir 10 Burda nerede?

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

TOKİ Balıkesir Edincik Emekli Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap'ta 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede aylık taksit ödemelerine teslimden sonra başlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edincik Emekli Konutları kura çekilişi nerede?

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Şehr-i Şifa Tesisleri nerede?

Şehr-i Şifa Tesisleri'nde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde inşa edildi. Proje dahilinde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor.

Hitit Ayaş Termal Tesisleri nerede?

Hitit Ayaş Termal Tesisleri 'nde devremülk fiyatları 10 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Hitit Ayaş Termal'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Balıkesirspor tesisleri nerede Haberi

Balıkesirspor tesisleri nerede


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesirspor'dan eski yönetimin elini çekmesi lazım" dedi.


Balıkesirspor'un tesislerinde inceleme yapan Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislerin bakımsız ve yetersiz olduğunu söyledi.


Tesislerde 16 oda bulunduğunu, acilen 14 yeni odanın yapılması gerektiğini dile getiren Uğur, "O zaman hemen 2 katlı bir inşaata başlayıp, sonradan da diğer kısımlara devam edelim. Şimdi bunları yaparken Fenerbahçe'yi de model alabiliriz, Galatasaray'ı da ama projeyi 2 senede yapamazsın. Biz bunun için şimdilik Akhisar Belediyespor'u model alacağız" diye konuştu.


Başkan Uğur, belediye desteği olmadan Balıkesirspor'un ihtiyaçlarının karşılanamayacağını belirterek şunları belirtti:


"Buranın iaşesini belediye karşılıyor, otobüsünü belediye temin ediyor, çimine belediye bakıyor. Belediyesiz bir Balıkesirspor'un olması mümkün mü? Belediyenin desteği olmadan Balıkesirspor olmaz. Kamplar 25 Haziran'da başlıyorsa burada futbolcu kalır mı? Transfer yapamazsın, kimse...