23 / 07 / 2024

Balıkesirspor tesisleri yenileme çalışmaları

Balıkesirspor tesisleri yenileme çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, öncelikle fiziki yapının acilen yenileneceğini, yatakhanelerin bulunduğu binada her futbolcu için 5 yıldızlı otel konforunda tek kişilik özel odaların yapılacağını bildirdi...

Balıkesirspor'un tesislerine yeni bina yapılıyor!

Balıkesirspor'un tesislerinde inceleme yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tesislerde 16 oda bulunduğunu, acilen 14 yeni odanın yapılması gerektiğini ve bu kapsamda hemen 2 katlı bir inşaata başlanacağını söyledi...

Giresun Çotanak Stadı yarın açılacak!

Giresun'da inşa edilen 2 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla yarın açılacak. 

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisleri modernize ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada Celaliye Sosyal Tesisleri'nin iç ve dış mekanlarında yenileme çalışması başlattıklarını belirtti.

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Balıkesir Şeker Kuluçka Tesisleri 8.8 milyon TL'ye satışta!

Bandırma 1.İflas Müdürlüğü Balıkesir İli, Bandırma ilçesi, Akçapınar Köyü'ndeki Şeker Kuluçka Tesisler'ni satışa çıkardı. 22 Temmuz'da ihale edilecek olan tesisin satış bedeli 8 milyon 838 bin 304 TL olarak belirlendi

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Hattuşa Termal Tesisleri devremülk fiyatları!

Hattuşa Termal Tesisleri Balıksir Edremit'te 3 etap halinde hayata geçiyor. Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında konumlanan Hattuşa Termal'de 3. etap çalışmaları başladı.

Balçova Teleferik Tesisleri bugün açılıyor!

İzmir'de 8 yıllık yenileme sürecinin ardından nihayet geçtiğimiz ay sonunda hizmete açılan, açıldığı ilk gün de arıza yapan Balçova Teleferik Tesisleri'nin 10 gün süren periyodik bakımının tamamlandığı ve bugün yeniden hizmete açılacağı bildirildi.

Balıkesirspor tesisleri yenileme çalışmaları Haberi

Balıkesirspor tesisleri yenileme çalışmaları


Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor'da sezon hazırlıkları fiziki yenilenmeyle başladı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kulüp tesislerinde incelemelerde bulundu. Başkan Uğur, öncelikle fiziki yapının acilen yenileneceğini, yatakhanelerin bulunduğu binada her futbolcu için 5 yıldızlı otel konforunda tek kişilik özel odaların yapılacağını bildirdi. Ahmet Edip Uğur, yaklaşık 3 gün sonra yapılacak kongre ile ilgili de eski yönetim çekilmesi gerektiğini, Balıkesirspor'un Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yoluna devam etmesi gerektiğini bildirdi.


"TESİSLER SİL BAŞTAN YENİLENECEK"


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bugün öğleden sonra Balıkesirspor Kulübü tesislerine ani bir inceleme ziyaretinde bulundu. Kulüp müdürü Yılmaz Akkaya ve profesyonel futbol şube sorumlusu Zeki Çıkrıkçı'nın hazır bulunduğu ziyarette tesisleri gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, futbolcuların kaldığı odaları görünce şoka girdi. İki hatta...