28 / 04 / 2024

Balıkesir Üniversitesi kira

Balıkesir Üniversitesi kira

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir Üniversitesi işletmecilerinden 3 ay boyunca kira almayacak!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Balıkesir’e doğal sit alanı müjdesi!

Balıkesir Üniversitesi’nin akademisyenleri, bölgede bulunan potansiyel doğal sit alanlarını açıkladı. Bu kapsamda Balıkesir’de yer alan 5 mevki, doğal sit alanı ilan edilecek.

Balıkesir‘de konut yatırımı hız kazanıyor!

Gayrimenkul değerlendirme platformu Endeksa.com‘un güncel verilerine göre Balıkesir‘de konut fiyatları son 1 yılda %15,56 oranında arttı. İl genelinde ortalama konut fiyatı 258.720 TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim metrekare kira değerinin 8 TL olduğu açıklandı.

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu!

Edremit Körfezi Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Adem Kuşçuoğlu, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde kurulan Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunun gelecek yıl eğitim ve öğretime başlayacağını belirtti.

Balıkesir'e Girne Amerikan Üniversitesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yöneticiler, Balıkesir'e kurmak istedikleri üniversite için Başkan Uğur'dan destek istediler.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Balıkesir'de Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika programı düzenlendi!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting & Training işbirliğiyle ’Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’ düzenlendi.

Balıkesir kentsel dönüşüm sertifika programı başladı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management &Training iş birliği ile 18 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı başladı.

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

Balıkesir Üniversitesi kira Haberi

Balıkesir Üniversitesi kira

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyette bulunan ticari işletmecilerden 3 ay süresince kira alınmayacağını duyurdu. Sabah'ta yer alan habere göre; BAÜN tarafından alınan karar kapsamında Kovid-19 salgını nedeniyle işletmelerin faaliyetlerini durdurmasından sonra iş yeri sahiplerinin yüreğine su serperek rahatlatacak açıklama geldi.

Karar kapsamında Rektörlük'ün yaptığı açıklamada "Üniversitemiz bünyesindeki merkez ve ilçeler dahil olmak üzeri faaliyet gösteren kantin, kafe, kırtasiye, dükkan ve spor kompleksi yerleri, Kovid-19 salgını nedeniyle kapatıldığından, işletmecilerden 3 ay boyunca kira alınmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ise konu hakkında yaptığı değerlendirmede üniversitede çok sayıda işletmecinin kiracı olarak faaliyet gösterdiğini söyleyerek, koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler sonucunda kapalı olan işletmelerin mağdur olmaması adına 3 ay süresince kira alınmayacağını...