28 / 04 / 2024

Balıklıçeşme Beldesi

Balıklıçeşme Beldesi

Biga'da yer alan arsa ve fabrika icradan satılıyor. Arsa ve fabrikanın değeri 1 milyon lira olarak belirlendi...

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımına ilişkin 5 soru mecliste!

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımının önlenmesine ve Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Balıklıçeşme köyünün merası meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Çeşme'deki Balıklı Köşk dikkatleri üzerine çekiyor!

Çeşme'de evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, buradaki balıkları yaşatmak için 10 yıldır kanallarla denizden su getiriyor.

Gebze Köşklüçeşme'de 2B arazileri konuşuldu!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazisine ilişkin Köşklüçeşme’de kurulan bilgilendirme ofisinde Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Biga OSB'de icradan 4.5 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Biga İcra Dairesi, Çanakkale İli, Biga İlçesi, Balıklıçeşme Beldesi'ndeki iki adet fabrika binası ve arsa vasıflı olan taşınmazı satışa çıkardı. İhalesi 13 Ekim Perşembe günü yapılacak fabrikaların toplam satış bedeli 4 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Çeşme'de Yapay Resif Projesi hayata geçiriliyor!

Çeşme'de balık varlığını artırmak ve dalış turizmini geliştirmek için 10 yıl önce hazırlanan Çeşme Yapay Resif Projesi hayata geçiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

Balıklıçeşme Beldesi Haberi

Balıklıçeşme Beldesi



BİGA İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI

Dosya No: 2008/2930


Biga İlçesi, Balıklıçeşme Beldesi, Taşlılarla Mevkii, 172 ada, 5 parselde yer alan arsa satılıyor. Arsa toplam 8142,83 metrekarelik alana sahip. 


Arsanın üzerinde sanayi tipi büyük fabrika binası yapılmış durumda. Ancak çalışma ve faaliyet bulunmuyor. Buna bağlı 450 metrekare soğuk hava deposu ve 1.200 metrekare gıda fabrikası bulunuyor. 


Fabrika ve arsa 8 Eylül 2012 günü 15.00 ila 15.05 arasında İcra Müdürlüğü koridorunda satılacak. Arsa ve fabrikanın toplam değeri 1 milyon lira olarak...