30 / 08 / 2024

balkanlara vize gerekli mi

balkanlara vize gerekli mi

Balkanlar, Kurban Bayramı'nda farklı bir rota arayanlara en iyi seçenek. Vizesiz tatil imkânı sunan bu coğrafya birbirinden güzel şehirleriyle kendine hayran bırakıyor. Balkan ülkelerine yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?...

Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?

Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği ülkelerine girişi için gerekli olan Schengen vizesi ile ilgili şikayetler gün geçtikçe artıyor. Vatandaşların, “Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?” sorularının sayısı da arttıkça artıyor. İşte detaylar!

İpotekli satış için gerekli evraklar!

Alıcının, satın alma işleminde bankadan kredi kullandığı durumlarda satış ve banka ipoteği birlikte veya hemen birbiri ardına yapılabiliyor.Peki ipotekli satış için gerekli evraklar nelerdir?İşte ipotekli satış için gerekli evraklar..

Gayrimenkul alım satımı için gerekli belgeler!

Tapu işlemlerinin gerçekleşmesi için gerekli belgelerle başvuru yapılması gerekiyor.Peki gayrimenkul alım satımı için gerekli belgeler nelerdir?İşte,gayrimenkul alım satımı için gerekli belgeler..

Konut kredisi geri ödemesi için gerekli evraklar!

Konut kredisi dosya masrafı iadesi için öncelikle bankadan dosya masrafı iadesi istemi içeren dilekçe gönderilmesi gerekiyor. Peki, konut kredisi geri ödemesi için gerekli evraklar neler?

Konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler!

Konut kredisini,geliri olup bunu ispatlayan, en az 18 en fazla 70 yaşındaki kişiler alabiliyor.Peki, konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?Kimler konut kredisi alabiliyor?

Korunması gerekli taşınmaz kültür varlıklarının ve sitlerin tespit ve tescili hakkında yönetmelik değişikliği!

Korunması gerekli taşınmaz kültür varlıklarının ve sitlerin tespit ve tescili hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 9 Ocak 2015 tarihinde 29231 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı....

Vize Kafe Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Kafe Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Kooperatif kurmak için neler gerekli?

Kooperatifler, ortaklarının belirli ekonomik menfaatlerini ve özellikle meslek veya geçimlerine ait ihtiyaçlarını korumak için gerçek ve tüzel kişiler tarafından kurulabiliyor. Peki, kooperatif kurmak için neler gerekli?

İnşaat yapmak için gerekli izinler!

Bir arsa üzerinde yapı inşaatına başlanabilinmesi için İmar Mevzuatı gereğince, gerekli olan izinlerin alınması gerekiyor. Peki, inşaat yapmak için gerekli izinler nelerdir? İşte inşaat izinleri...

Kat irtifakının kurulması için gerekli belgeler!

Bir arsa üzerinde ileride kat mülkiyetine konu olmak üzere yapılacak veya yapılmakta olan bir veya birden çok yapının bağımsız bölümleri için kat irtifakı kurulabiliyor. Peki, kat irtifakının kurulması için gerekli belgeler nelerdir?

Kat mülkiyeti kurulması için gerekli belgeler!

Kat mülkiyetinin kurulması için, anagayrimenkulün kat mülkiyetine çevrilmesi hususunda o gayrimenkulün maliki veya bütün paydaşlarının tapu idaresinde istemde bulunması gerekiyor. İşte kat mülkiyeti kurulması için gerekli belgeler...

Aile konutu şerhi için gerekli belgeler!

Aile konutu tapu üzerinde şerh edilebiliyor. Aile konutunun şerh edilmesi, taraflara birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Peki, aile konutu nasıl şerh edilir? Aile konutu şerhi için gerekli belgeler nelerdir?

balkanlara vize gerekli mi Haberi

balkanlara vize gerekli mi

Balkanlar, Kurban Bayramı'nda farklı bir rota arayanlara en iyi seçenek. Vizesiz tatil imkânı sunan bu coğrafya birbirinden güzel şehirleriyle kendine hayran bırakıyor


Balkan ülkelerine yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Kurban Bayramı'nda 4 Ekim çıkışlı olarak Balkan ülkelerine yolculuk fırsatı sürüyor. Baştanbaşa Balkanlar, Belgrad, Karadağ-Hırvatistan-Saraybosna, Üsküp-Tiran, Priştina gibi pek çok farklı tur seçeneğiyle tatilcilere bayramda hem zamanlarına hem bütçelerine uygun alternatifler sunuyor. 


İLK DURAK BELGRAD 

Hem vizesiz hem de birden fazla ülke görme şansı tanıyan Balkan turunun ilk durağı Sırbistan'ın başkenti Belgrad. Sırbistan'ın başkenti ve en büyük şehri olan Belgrad Tuna ve Sava nehirleriyle ziyaretçilerine serin bir karşılama yapıyor. Tarih boyunca çeşitli uygarlıkların etkisinde kalmış Belgrad adeta bir kültür mozaiği. Temiz havasıyla insana nefes aldığını hissettiren bu şehirde Kale Meydanı, Askeri Müze, İstanbul Kapı,...