08 / 07 / 2024

Balkon engeli

Balkon engeli

Evlerde balkonun odaya katılması için yeni değişiklikler geldi. Yargıtay, tüm bina maliklerinden izin alınması şartını getirdi.

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Yargıtay'dan balkon demirleriyle ilgili emsal karar!

Yargıtay 20. Hukuk Dairesi, balkon demirleri ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay, hırsızların tırmanmasına yol açabilecek şekilde yaptırılan yatay balkon korkuluk demirlerinin sökülmesine ilişkin yerel mahkeme kararını onadı.

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Antalya'daki TOKİ evlerine balkon müjdesi!

Antalya Döşemealtı ilçesinde yer alan Çıplaklı TOKİ evlerine ilave balkon yapımı öngören ihale sözleşmesini imzaladı...

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Çukurova Balkon'da Sevgililer Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Çukurova Balkon 20 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

Çukurova Balkon’da  “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek hemen teslim ev sahibi olunabiliyor... 

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinat kampanyası!

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. Yüzde 5 peşin, hemen taşın sloganıyla tanıtılan projede satışlar tam gaz devam ediyor.  

Çukurova Balkon'da 395 bin liraya 1+1!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da Son Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Balkon’dan yeni yıl kampanyası!

Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017!

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar en düşük 395 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi....

Çukurova Balkon fiyatları 2017!

261 konuttan meydana gelen Çukurova Balkon'da tüm dairelerde balkon bulunuyor. Çukurova Balkon fiyatları 395 bin TL'den başlıyor..

Balkon engeli Haberi

Balkon engeli

Yargıtay, evlerde balkonun odaya dahil edilebilmesi için tüm bina maliklerinden izin alınması şartı getirdi. Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Deniz Karataş, evinin balkonunu, terasını kapatarak odayla bütünleştiren mülk sahipleri için, Yargıtay'dan emsal bir karar çıktığını açıkladı. Uygulama için ilgili binadaki tüm kat maliklerinin onayı gerektiğini söyleyen Karataş, tek kat malikinin itirazının dahi uygulama için engel oluşturacağını söyledi.


PRO JE DEĞİŞİKLİĞİ SAYILDI


Mülk sahiplerinin daha geniş oda veya mutfağa sahip olmak için, balkon ve teras gibi açık alanları dairelere eklediğini, bu durumun apartmanlarda birçok kez tartışma ve dava konusu olduğunu hatırlatan Deniz Karataş, Yargıtay'ın bu uygulamaları mimari proje değişikliği olarak değerlendirdiğini vurguladı.

Karataş, "Daha önce kat malikleri oy çokluğu ile bu uygulamaları yapabiliyordu. Yargıtay'ın bu kararı sonrası artık oy...