02 / 05 / 2024

balkonlar için dekorasyon önerileri

balkonlar için dekorasyon önerileri

Balkonlar evlerimizin nefes alan yerleridir. O yüzden oldukça önemli mekanlardır. Kimi balkonlar oldukça geniş iken, kimi balkonlar oldukça küçüktür. İşte Dar balkonlar için dekorasyon önerileri...

Evini genişletmek için cam balkon yaptıranlara Yargıtay'dan uyarı!

Küçük evini genişletmek için balkonlarını camla kapatma yöntemini seçiyor. Ancak Yargıtay'dan bu kişilere uyarı geldi. İşte detaylar...

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Depremde hasarı azaltmak için evlerimizde dekorasyon yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Deprem felaketlerinde binalar yıkılmasa bile eşyaların hareketi veya bulunduğu yer nedeniyle ölüm veya yaralanmalar meydana gelebiliyor. Peki, böyle bir sonuçla karşılaşmamak için eşyalarımızı nasıl yerleştirmeliyiz?

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Dekorasyon için anlaştığım kişi dolandırıcıymış bende suçlanabilir miyim? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Villa dekorasyonu için biriyle anlaştım.50 bin TL'lik gerekli malzemeleri almaya birlikte gittik. Kendisi parayı alıp 1000 TL kapora bırakıp gitti. Kişi dolandırıcı çıktı.Şimdi benim hakkımda dava açıldı. Burada ben suçlanabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Kartepe Belediyesi dekorasyon için 221 bin TL harcadı!

Eski Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye mobilyaları için 221 bin TL harcadı. 

2 yılda restorasyon için yapılan ödemeler meclis gündeminde!

2017-2019 yılları arasında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların dekorasyon, tadilat, restorasyon ve iyileştirme işleri için yapılan ödemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İç Mimar Eda Tahmaz’dan farklı salon tipleri için dekorasyon önerileri!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yaşam alanlarını yenilemek isteyen ev sahipleri için dikdörtgen, L veya kare gibi farklı plan şemalarına sahip olan salon tiplerinde dikkat edilmesi gereken dekorasyon fikirlerini anlattı.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Çiçek Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çiplak tarafından kuruldu.

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Yasemin Taciroğlu evi için eşya aldı!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, arkadaşlarının Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasına gitti. Taciroğlu, ev eşyası ve ev aksesuarı baktıktan sonra annesinin atolyesi için hediye aldı...

balkonlar için dekorasyon önerileri Haberi

balkonlar için dekorasyon önerileri

Balkonlar evlerimizin nefes alan yerleridir. O yüzden oldukça önemli mekanlardır. Kimi balkonlar oldukça geniş iken, kimi balkonlar oldukça küçüktür. Geniş balkonları istediğimiz gibi döşerken, dar balkonlar kişiler tarafından istenildiği gibi döşenemediğinden tam bir sorun teşkil eder.


Nereye ne konacağı tam bir handikaptır. Ama bir şekilde de yararlanmak ve balkona çıkıldığında rahat etmek gerekir. Dilerseniz dar balkonlardan maksimum faydayı nasıl sağlarız onlara bir göz atalım.


Dar balkonlar konusunda dikkat edilmesi gereken en temel husus balkonun enine mi, boyuna mı dar olduğunu belirlemektir. Bunu belirledikten sonra işiniz daha kolay olacak.


Eğer saksıda çiçek sevenlerden iseniz balkonuna koymak yerine, sayfiye kentlerinde olduğu gibi, saksılara balkonun dış tarafında yer yaptırıp, onun içinde çiçeklerinizi besleyebilirsiniz.


Mutlaka masa, sandalye olsun diyenlerden iseniz, ergonomik tasarımı olan ürünleri tercih etmeli. Birbiri...