08 / 05 / 2024

balkonu odaya katmanın izni

balkonu odaya katmanın izni

Kat maliklerinden biri, bütün kat maliklerinin beşte dördünün yazılı rızası olmadıkça ana taşınmazın ortak yerlerinde inşaat, onarım, tesis ve değişiklik yaptıramıyor.

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı balkonu mutfağa katarsa masraf kime ait olur?

Kiracıların konutlarda gerçekleştirdikleri bazı tadilatların masrafları konut sahipleri arasında zaman zaman sorun yaşanmasına neden oluyor. Peki, kiracı balkonu mutfağa katarsa masraftan düşebilir mi? İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracının merak ettiği detay! Kiracı balkonu mutfağa katarsa masraf kiradan düşer mi?

Son zamanlarda ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gündemi de meşgul ediyor. Bu kapsamda, kiracıların evlerde yaptıkları bazı tadilatların masrafları ev sahipleri arasında sorun olduğu bilinmekte. Kiracı balkonu mutfağa katarsa masraf kime ait oluyor, işte merak edilen detaylar...

Servetinize servet katmak için yapılması gerekenler! İşte o muhteşem 4 yöntem!

Servetinize servet katmanın yolu aslında çok daha basit ve ulaşılabilir olabilir. Bu konuda birçok yöntem olduğu bilinse de çok azı işe yaramaktadır. Dolayısıyla işe yarayanları öğrenerek uygulamak servetinizi artırmanın en etkili yoludur.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Avcılar'da apartmanın balkonu çöktü!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan bir apartmanın balkonu çöktü.

Aksaray'da bir binanın balkonu çöktü!

Aksaray'da bir binanın balkonunun, evin giriş kapısının üzerine çöktü. Çökme sonucu mahsur kalan 75 yaşındaki kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Zeytinburnu'nda binanın balkonu çöktü! 

Zeytinburnu'nda bir binanın ikinci katındaki balkonunun çökmesi sebebiyle sokaktaki bir otomobilde hasar meydana geldi.

Sultangazi'de binanın balkonu çöktü!

İstanbul'da Sultangazi'de bulunan 5 katlı binanın birinci balkonunda çökme meydana geldi. Bina, ekipler tarafından tahliye edildi.

Avcılar'da 5 katlı binanın balkonları çöktü!

Avcılar'da bulunan 5 katlı binanın 2 balkonu çöktü. Çökme sonucu iki kişi yaralandı.

Balkonu odaya katmak için izin almak gerekiyor mu?

Kat maliklerinden biri, bütün kat maliklerinin beşte dördünün yazılı rızası olmadıkça ana taşınmazın ortak yerlerinde inşaat, onarım, tesis ve değişiklik yaptıramıyor.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

balkonu odaya katmanın izni Haberi

balkonu odaya katmanın izni

Takvim Gazetesi köşe yazarı olan Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Balkonu odaya katmak istiyorum. Bunun için site yönetiminden izin almam gerekir mi?'' sorusunu yanıtladı...

Bir sitede yaşıyorum. Balkonu odaya katmak istiyorum. Bunun için site yönetiminden izin almam gerekir mi?

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 19. Maddesi'ne göre kat malikleri ana taşınmazın mimari durumunu titizlikle korumaya mecburdur. Kat maliklerinden biri, bütün kat maliklerinin beşte dördünün yazılı rızası olmadıkça ana taşınmazın ortak yerlerinde inşaat, onarım, tesis ve değişiklik yaptıramaz. Binanın dış görüntüsünü değiştiren balkonun cam ile kapatılması da projede yoksa veya kat maliklerinin 4/5'inin yazılı onayı bulunmuyorsa yasal değildir ve bir kat maliki sizi şikayet ederek veya hakkınızda dava açarak tüm masrafları size ait olmak üzere balkonun eski hale getirilmesini talep...