04 / 05 / 2024

Ballast Nedamı satın aldı

Ballast Nedamı satın aldı

Rönesans İnşaat, zor durumdaki Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam'ı 30 milyon Euro bedelle satın aldı. İki projede büyük zararlar nedeniyle borçlarını geri ödeyemez hale gelen Ballast Nedam, kreditörlerinden ek finansman bulmaya çalışıyordu.

Rönesans Holding, Ballast Nedam NV'nin yüzde 99'unu satın aldı!

Rönesans Holding, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin % 99'unu satın aldı. Teknoloji perakende şirketi BİMEKS, Almanya’da şirket almak için harekete geçti.

Rönesans İnşaat Ballast Nedam'ı 30 milyon Euro'ya satın aldı!

Rönesans İnşaat, zor durumdaki Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam'ı 30 milyon Euro bedelle satın aldı. İki projede büyük zararlar nedeniyle borçlarını geri ödeyemez hale gelen Ballast Nedam, kreditörlerinden ek finansman bulmaya çalışıyordu.

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı!

Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma şirketin en büyük hissedarı oldu.

Rönesans Holding Ballast Nedam NV'nin yüzde 19'unu satın aldı!

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı.

Rönesans İnşaat,Ballast Nedam'ın yüzde 19,9’luk hissesini satın aldı!

Rönesans İnşaat, konut inşası ve mobilizasyon alanlarında faaliyet gösteren Hollandalı merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9’luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı.

Rönesans İnşaat, Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9'luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma ile şirketin en büyük hissedarı oldu.

Rönesans İnşaat Ballast Nedam'ın hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, zor durumdaki Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV’nin yüzde 19.9’unu 6 milyon Euro’ya satın aldı. Şirketin en büyük hissedarı olan Rönesans, geri kalan miktar için de çağrı yapmayı planladığını duyurdu.

Rönesans İnşaat Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Avrupa’daki faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9’luk hissesini 6 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Turkraft Holding Usaşın yüzde 56sını satın aldı!

Usaş Uçak Servisi A.Ş., bağlı ortaklık ilişkileri olan Turkraft Holdingin Usaş'ın yüzde 56.25'ini satın aldığını duyurdu. Yapılan açıklamada şöyle dendi...

Ülker Dardanel'i satın almaya hazırlanıyor!

Ülker'in de sahibi Yıldız Holding, yeni bir satın almaya hazırlanıyor. Yıldız Holding, dondurulmuş gıda sektörünün büyük oyuncularından Dardaneli satın almak üzere görüşmelere başladı

Çelebi, Fraport Ground Service'i satın aldı!

Hisse devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından şirketin ticari unvanı Celebi Ground Handling Austria GmbH olarak değiştirilecek.Çelebi Havacılık Holding AŞ, Fraport Ground Service Austria GmbH (FGSA) ticari unvanlı şirketi satın aldığını duyurdu

ÖİB, 3 arazi ve binanın satışını onayadı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), bazı taşınmazların satışını onayladı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının konuya ilişkin kararları, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı  

KOBİ'ler Avrupa'da 3 binden fazla firma satın aldı!

Küresel krizi fırsat bilen KOBİ'ler Avrupa'da sağlıktan otomotive kimyadan gıdaya 3 binden fazla firma satın aldı. Bu yolla milyarlarca dolarlık teknoloji transferi sağlandı, istihdam artt

Ballast Nedamı satın aldı Haberi

Ballast Nedamı satın aldı

Rönesans İnşaat, zor durumdaki Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam'ı 30 milyon Euro bedelle satın aldı. İki projede büyük zararlar nedeniyle borçlarını geri ödeyemez hale gelen Ballast Nedam, kreditörlerinden ek finansman bulmaya çalışıyordu. Rönesans önceki gün hisseleri 1.65 Euro'dan kapanan Ballast Nedam için hisse basına 1.55 Euro ödeyecek. Şirketler tarafından yapılan açıklamada, bu fiyatın Hollandalı şirketin satılma görüşmelerini başlattığı mayıs ayına kıyasla yüzde 29.2 primli olduğu vurgulandı. Bir zamanlar Amsterdam borsasının en tercih edilen hisselerinden biri olan Ballast Nedam, Hollanda inşaat piyasasının çöktüğü 2008 yılından bu yana ihalelere cok düşük teklif vermek zorunda kalıyordu. Şirketin hisseleri gecen yıldan bu yana yüzde 80 değer yitirdi. Yapılan açıklamada, Rönesans İnsaat'ın satın almayı tamamladıktan sonra Ballast Nedam'a 30 milyon Euro sermaye desteği yapacağı...