14 / 05 / 2024

Ballıca Mağarası yatırım planı

Ballıca Mağarası yatırım planı

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi Kartal'da Kenan Mağol tarafından kuruldu.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin Turgay Aras tarafından kuruldu.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Ballıca Mağarası yatırım planı Haberi

Ballıca Mağarası yatırım planı

Tokat İl Kültür Turizm Müdürü Adem Çakır, Şube Müdürü Selehattin Adıgüzel ve İş İnsanı Eyüp Ülkü, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik'i makamında ziyaret etti. 

Milliyet'te yer alan habere göre; UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası yanında Rus yatırımcılarla beraber inşa edilmesi planlanan 4 milyon liralık sağlık turizmi yatırımıyla ilgili görüşmelerde bulunulan ziyarette, Başkan Çelik ve misafirleri fikir alışverişinde bulunarak sorunları ve çözümlerini ele aldı. Rus yatırımcı Ebusüfyan Magomidoviç ile birlikte yürüttükleri projede 4 milyon liralık bir sağlık yatırımı yapacaklarını anlatan İş İnsanı Eyüp Ülkü, "Ballıca Mağarası yanında sağlık turizmi için yabancı yatırımcı ortağımızla birlikte, 2 bin 425 metrekare kapalı alana sahip, 25 odalı otel inşaatına başlayacağız. Şu ana kadar proje için 103 bin dolar harcadık,...