27 / 04 / 2024

balpaş okul yapımı balıkesir

balpaş okul yapımı balıkesir

Balıkesir Pamukçu Termal Turizm ve Ticaret A.Ş. (BALPAŞ) tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli yeni imam hatip okulu binası için protokol imzalandı. Okul, Karesibey İmam Hatip Ortaokulu'nun yerine inşa edilecek...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Bursa'da yıkılan okul binalarının yapımı TBMM'de!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Seyhan'daki okul lojmanının yıkımı mecliste!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

Ankara Lalahan'da okul yapımı için arsa bağışı!

Ankara Lalahanlı hayırsever Orhan Bahadır, 2 bin 195 metrekarelik arsasını okul ya da sağlık ocağı yapımı için bağışladı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Adıyaman Besni'ye 2 yeni okul yapılacak!

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

İzmir Karabağlar'daki yapımı devam eden okul inşaatı mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Karabağlar ilçesinde bulunan bir arazide yapımı devam eden inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayır sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Sincan NATO benzinliğine okul yapılacak!

Başbakan Yıldırım, Sincan’ın göbeğinde kalan ve bölge için tehlike oluşturan NATO benzinliğinin yerine okul yapılması talimatını verdi.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yeni okul müjdesi!

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde 16 derslik yeni okul yapımı için ön keşif yapıldı. Keşif sırasında yetkililere Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’da eşlik etti.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Kilis'te okul yapımı için arsalar incelendi!

İnşaat Emlak Dairesi Araştırma Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Fatih Mehmet Oruç ve Şube Müdürü Muzaffer Örtlek Kilis'te okul yapılması hedeflenen arsalarda incelemelerde bulundu.

balpaş okul yapımı balıkesir Haberi

balpaş okul yapımı balıkesir


Balıkesir Pamukçu Termal Turizm ve Ticaret A.Ş. (BALPAŞ) tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli yeni imam hatip okulu binası için protokol imzalandı. Ekonomik ömrünü tamamlayan Karesibey İmam Hatip Ortaokulu'nun yerine inşa edilecek okulun, bu yıl içinde tamamlanması planlanıyor.


BALPAŞ A.Ş. İmam Hatip Ortaokulu için Balıkesir Valiliği Koca Seyit Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine Vali Ahmet Turhan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, BALPAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Deniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arık katıldı. Burada konuşan Vali Turhan, eğitim için hayırlı bir iş yaptıklarını belirterek, Balıkesir'e yeni bir imam hatip binası kazandırılacağını söyledi. Turhan, "Altıeylül ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki Karesibey İmam Hatip Ortaokulu, 1954 yılında hizmet girmiş ve sekiz derslikli bina ekonomik ömrünü tamamlamış, derslik olarak da yetersiz gelmektedir. Aynı...