19 / 05 / 2024

Bandırma belediyesi asansör denetimleri

Bandırma belediyesi asansör denetimleri

Bandırma Belediyesi ile RoyalCert firması arasında yapılan iki yıllık protokol kapsamında ilçedeki tüm asansörlerin denetimi yapılıyor.

Bandırma Belediyesi'nden satılık arazi!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi iki arazi satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Aksakal Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma belediyesi asansör denetimleri Haberi

Bandırma belediyesi asansör denetimleri


Bandırma Belediyesi ile RoyalCert firması arasında yapılan iki yıllık protokol kapsamında ilçedeki tüm asansörlerin  denetimi yapılıyor. Denetimler, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 05 Kasım 2011 tarihinde yayımlanan yönetmelik gereğince RoyalCert firması yetkili uzmanları tarafından gerçekleştiriliyor.


Bandırma Belediyesi’nin protokol imzaladığı RoyalCert firması muayene ekiplerince gerçekleştirilen yıllık kontrollerde kullanım hatası bulunan veya eksiklikleri olan asansörlere uyarı etiketleri yapıştırılıyor. Asansör kullanılamayacak durumda ise kırmızı etiket, kullanılabilir durumda ise yeşil etiket yapıştırılıyor. Belirlenen eksikler site yönetimi ile asansör bakım firmalarına bildiriliyor. Muayene ekiplerince belirlenen eksiklikler ve asansörle ilgili tüm bilgiler belediyenin kayıtlarına alınıyor.


Hizmet dışı bırakılan asansörler, RoyalCert firması muayene ekipleri tarafından yeniden kontrol ediliyor. Eksikliklerin giderildiği belirlenince yeşil etiket yapıştırılarak asansör yeniden hizmete açılıyor. Her yıl kontrollerin yapılması zorunlu tutuluyor. Kat maliki veya...