11 / 05 / 2024

Bandırma İstanbul arası kaç dakika

Bandırma İstanbul arası kaç dakika

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş (BURULAŞ) tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı.Bandırma-İstanbul arası 35 dakika oldu.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Bandırma Edincik TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Bandırma-Edincik'te konut teslimleri başlıyor!

İdaremizce Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında yapılacak.

Bandırma'daki asansörler denetleniyor!

Bandırma Belediyesi ile RoyalCert firması arasında yapılan iki yıllık protokol kapsamında ilçedeki tüm asansörlerin denetimi yapılıyor.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Bandırma Edincik Cinge Yolu asfaltlanıyor!

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler Ekim ayında da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarını Edincik ve Çinge yolu arasında sürdürdü.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma İstanbul arası kaç dakika Haberi

Bandırma İstanbul arası kaç dakika

Uçağın ilk müşterisi olan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, yaptığı açıklamada, son yıllarda sanayi yatırımlarıyla ön plana çıkan Bandırma'dan İstanbul'a ulaşımı daha kolay hale getirmek istediklerini söyledi.


Bu çerçevede yürüttükleri görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade eden Kılkışlı, "Bursa'nın Gemlik ilçesinden İstanbul seferlerini sürdüren BURULAŞ'a ait deniz uçağı, Bandırma-İstanbul arasında da yolcu taşımaya başladı. Seferlerin aslında 15 Haziran 2014 tarihinde başlaması planlanıyordu ancak bürokratik sebeplerden bugüne kaldı" dedi.


Deniz uçağının kapasitesinin 8 kişilik olduğunu, seferlerin başlamasıyla Bandırma-İstanbul arasının 35 dakikaya düşeceğini dile getiren Kılkışlı, "Deniz uçağı her gün saat 10.00 ile 17.00'de Bandırma'dan, 09.00 ile 16.00'da Haliç'ten kalkacak. Fiyatı 150 TL olan bilet fiyatlarında BURULAŞ ile yaptığımız protokol kapsamında odamız üyelerine 15 TL'lik indirim uygulanacak" diye...