30 / 04 / 2024

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi

Balıkesir’in Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin yeni akademik yıla yönelik projelerini ve hedeflerini açıkladı.

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi kampüs inşaatı sürüyor!

Balıkesir’in Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin yeni akademik yıla yönelik projelerini ve hedeflerini açıkladı.

Bandırma Üniversitesi kampüs projesi açıklandı!

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, "Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması" için sonuçlar bugün açıklandı.

Bandırma OSB'nin2. etabında arsa satışları başladı!

Ulaşım olanakları, teşvikte 4'cü kademede yer alması, coğrafi konumu ve doğalgazıyla yatırımcıyı cezbeden Bandırma OSB'nin, 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta arsa satışları başladı.

Bandırma'ya amfi tiyatro inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev!

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Park On Yedi Evler projesine şehir dışından ilgi!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından ESS Yapı ve Güncel İnşaat'ın, Çanakkale'nin yeni yerleşim merkezi Kepez'de inşa ettiği Park On Yedi Evleri şehir dışından yatırımcıların da ilgi odağı oldu

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Haberi

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi

Balıkesir’in Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin yeni akademik yıla yönelik projelerini ve hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Rektör Özdemir toplantı sonrasında basın mensupları ile birlikte Gönen’e geçerek Gönen Meslek Yüksek Okulu binasını ve yeni yapılan 350 kişilik öğrenci yurdunu inceledi.

Bu yıl üniversite için çekilen profesyonel tanıtım filmine internet ortamından 10 milyon kişinin ulaştığını ifade eden Rektör Özdemir, vakıf ve özel üniversiteler gibi bir reklam ve tanıtım atağı gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Üniversitenin, halihazırda 6 Yerleşkede toplam olarak bin 19 dönüm arazi ve 53 bin 280 m2 kapalı alanda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmekte olduğunu ifade eden Rektör Özdemir, "Üniversitemizin mülkü olan ve yaklaşık 740 dönüm arazi üzerinde bulunan merkez yerleşkemiz için ülkemizde çok...