05 / 05 / 2024

Bandırma otopark projesi

Bandırma otopark projesi

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Ümraniye'de zemin altı otopark projesi için acele kamulaştırma!

Ümraniye'de "Gaffarefendi Sokak Zemin Altı Otopark Projesi” kapsamında bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı..

Bandırma Üniversitesi kampüs projesi açıklandı!

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, "Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması" için sonuçlar bugün açıklandı.

Bandırma'ya uluslararası temapark inşa edilecek!

Balıkesir'in dev projesi "Bandırma Tasarım Parkı" için Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı. Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma'nın gelişim stratejisi hakkında açıklama yaptı.

Bandırma Üniversitesi Kampüsü için tasarım yarışması başladı!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşke Projesi için Kentsel Tasarım Yarışması başlatıldı.

TOKİ Bandırma Edincik'te 2. Etap konutlarına başlıyor!

TOKİ, Bandırma´ya bağlı Edincik Mahallesi´nde gerçekleştirilecek 2. etap konut projesi hakkında açıklama yaptı.

Bandırma Cin Çukuru projesi son aşamada!

Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Bandırma otopark projesi Haberi

Bandırma otopark projesi

Bandırma Belediyesi Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı vatandaşın hizmetine sunuldu. Yetkililer, “Yapılan projeler eğer değer katmıyorsa bir anlam ifade etmez. Tesisimiz kentimiz için gündelik hayatın sosyal dokusuna da katkıda bulunuyor” dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bandırma Belediyesi, Bandırma’da yapılan ‘Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı’ ile ilgili bilgi verdi. ‘Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’m hızla gelişen ve büyüyen kentin geleceğine yönelik planlanan en önemli proje olarak nitelendiren belediye yetkilileri, “Yapılan projeler eğer halkın hayatım kolaylaştırmıyor değer katmıyorsa bir anlam ifade etmez. Bandırma Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı kentimiz için sadece kolay bir alışveriş ortamı sunmuyor, gündelik hayatin sosyal dokusuna da katkıda bulunuyor” dedi.

450 ARAÇLIK OTOPARK

Bandırma Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın Türkiye’deki bir çok belediye için örnek...