17 / 05 / 2024

Bandırma riskli bölge

Bandırma riskli bölge

Altyapı Hizmetleri ve Rantsal Dönüşüm Programı Genol Müdürlüğü' nün talebi üzerine Bandırma Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından meclise gönderilen yazıda, kentin riskli alanlarının belirlenmesi istendi.

Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli! 

İstanbul'da da hissedilen depremlerden sonra tedirginlik artarken, uzman isimlerden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli!

İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İstanbul depremine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi  bulundukları bölgede deprem riskinin ne derece olduğunu araştırıyor. İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Güngören'de riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündeminde!

21 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre İstanbul ili Güngören ilçesinde riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir için korkutan açıklama! En riskli bölge!

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Alim Murathan, Ege bölgesinde 13 fay hattının bulunduğunu, bir çok bölgenin deprem açısından riskli olduğunu açıkladı.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.

Bandırma Belediyesi'nden 17 milyon TL'ye satılık tarla!

Bandırma Belediyesi, Akçapınar Mahallesi'ndeki 590 bin 151,11 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 20 Haziran'da yapılacak...

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Bandırma'nın çehresi değişiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bandırma’ya yüksek teknolojili endüstri bölgesi!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 1.1 milyon metrekarelik bir alana yatırım planladıklarını dile getirdi.

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma riskli bölge Haberi

Bandırma riskli bölge

Altyapı Hizmetleri ve Rantsal Dönüşüm Programı Genol Müdürlüğü' nün talebi üzerine Bandırma Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından meclise gönderilen yazıda, kentin riskli alanlarının belirlenmesi istendi. 

Konuyla ilgili düşüncelerim açıklayan Belediye Başkanı Dursun Mirza. Bandırma'da 1999 Körfez Depremi öncesi yapılan tüm binaların risk taşıdığını vurgularken, şunlan söyledi: "Riskli alanların belirlenmesi İşi kolay doğil. Bu iş için zaman, para ve ekip gerekli. Bu nodonle bize destok verecek bazı fonlar bulunabilir veya Güney Marmara Kalkınma Ajansı'ndan (GMKA) destek istenebilir. Bu konuyu daha ayrıntılı incelemek ve alınabilecek destekleri de araştırmak için İmar Komisyonu'na gönderelim" Konu. İmar Komisyonu'na...