28 / 04 / 2024

bandırma satılık

bandırma satılık

Bandırma Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Balıkesir Bandırma Şirinçavuş'ta yer alan 2 tarlayı 30 Ekim 2014 tarihinde saat 13:10- 13:15 arasında satışa çıkarıyor.

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Bandırma'da 65.9 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Bandıra 2. İcra Dairesi, Balıkesir Bandırma Çakıl Mahallesi'nde yer alan süt tesisini 65 milyon 899 bin 504 TL bedelle satışa çıkardı.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru ücreti olarak 500 lira alınan projede yüzde 12 peşinde, kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Bulvar İstanbul Cadde satılık mağazaların fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde mağazalarının açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

bandırma satılık Haberi

bandırma satılık


Bandırma Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Balıkesir Bandırma Şirinçavuş'ta yer alan 2 tarlayı satışa çıkarıyor. Tarlanın biri 1 milyon 23 bin 750 TL olarak belirlendi. Diğerinin fiyatı ise  634 bin 375 TL... 


İhaleleri 30 Ekim 2014 tarihinde saat 13:10-13:15 arasında Bandırma Adliyesi yanı Avukatlar İşmerkezi İcra Daireleri Mezat Salonu'nda yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

ŞİRİNÇAVUŞ MAH.775,1376 PARSEL SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2014/4S.


T.C. BANDIRMA (SULH HUKUK M AH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2014/4 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 .Taşınmazın Özellikleri: Balıkesir İl, Bandırma İlçe, Şirinçavuş Mah.Hacı Ali bey mevkii 775 Parsel taşınmazın Tapu vasfı tarla olmakla üzerinde tarımsal ürün yoktur.%5-7 mcyilde,Marmara 


denizinin kuzeyinde 500 metrede kalmakta, yolu ve yola cephesi olmayıp EnerjiSA Doğalgaz Çevrim Santralinin sınırlarını belirleyen ter...