05 / 07 / 2024

bandırmadaki camiler

bandırmadaki camiler

Cuma namazının ardından Mahalle Meydanında düzenlenen temel atma töreninde yeni camii inşaatı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, böylesine anlamlı bir hizmete destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Konut faizleri 2015 yılı içinde 1.10 bandına yükseldi!

2015'e yüzde 0.85 ile başlayan konut faizleri yıl içinde 1.10 bandına yükseldi. Aylık faiz oranı artışı 25 baz puanı bulurken, tüketici 100 bin için 21 bin TL fark ödeyecek.

Bandırma Termik Santrali projesi karar alınmadan sonlandırıldı!

Balıkesir’de Bandırma ilçesi Şirinçavuş Köyü sınırları içinde kurulmak istenen 1600 MWm gücündeki kömüre dayalı termik santral projesinin ÇED süreci, proje hakkında olumlu veya olumsuz karar alınmadan sonlandırıldı.

Bandırma'da konut ve arsa fiyatları yükseldi!

Bandırma’da Emlak Danışmanlığı yapan Varan Emlak’ın yetkilisi Hayri Varan "Bandırma’da emlak piyasası göz önüne alındığında yoğun bir talep var. Özellikle arazi ve boş arsa üzerine yoğun bir talep görüyoruz." dedi.

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda bakım çalışmaları başladı!

Liglerin ara verilmesi dolayısıyla Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda bakım çalışmalarına hız verildi. Zeminin düzelmesi için çimin üzerine 35 ton ince kum döküldü.

Bandırma Ensar Vakfı Yurdu açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ensar Vakfı Bandırma Şubesi'nin 42 öğrenci kapasiteli Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışına katıldı, açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri teslimden itibaren yapılıyor. Dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin şubeleri tarafından yürütülüyor.

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap TOKİ Konutları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi 30 Aralık'ta sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 180 veya 240 ay vade seçeneği sunuluyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru ücreti olarak 500 lira alınan projede yüzde 12 peşinde, kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura başvuruları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura başvuruları devam ediyor. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 180 veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Başvuruların 30 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği projede 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuru ücreti!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilen projede 32 adet konut satışa çıkarılıyor.

Bandırma tapu müdürlüğü rekora koşuyor!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Tapu Müdürlüğü rekora koşuyor. Bandırma Tapu Müdürü İlhan Başaran, tapuda aşırı yoğunluğun yaşandığını söyleyerek, 2015 yılında toplam 22bin 500 işlem yapıldığını belirtti.

bandırmadaki camiler Haberi

bandırmadaki camiler


Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Doğa mahallesinde Yeni Camii İnşaatının temel atma törenine katıldı. Törende Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yıllık, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Doğa Mahalle Muhtarı Mehmet Yüce, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.


Cuma namazının ardından Mahalle Meydanında düzenlenen temel atma töreninde yeni camii inşaatı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, böylesine anlamlı bir hizmete destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Mirza: “Böylesine anlamı bir olay için köyümüzde yer almaktan ve bu amaçla Bandırma Belediyesi olarak katkı sunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bilindiği gibi köyümüzde mevcut camiinin yerine daha modern, dayanıklı ve farklı ilaveleriyle yeniden yapılması düşüncesiyle bugün burada temel atma töreninde birlikteyiz....