29 / 04 / 2024

bank asya halka arz

bank asya halka arz

Katılım bankacılığının önde gelen isimlerinden Bank Asya, 1 yıl vadeli ve 75 milyon TL tutarındaki kira sertifikası (Sukuk) için yarın talep toplamaya başlıyor...

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Emeklilere dev müjde! ING Bank sevinçten deliye dönderecek!   

ING Bank, Başta Avrupa, Amerika ve Asya olmak üzere 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük bankalarından biridir. ING Bank'ın Mayıs ayı güncel emekli promosyon rakamları ilan edildi. Vatandaşlar promosyonla ilgili detaylara sahip olmak istiyor. 

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki fabrikasını 2.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama kira sertifikalarının ihraç belgesini yayınladı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihraç edilecek kira sertifikalarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan ihraç belgesini yayınladı. 

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki fabrikasını 25.1 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki gayrimenkullerini 69.3 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

bank asya halka arz Haberi

bank asya halka arz


Katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak yapılandırılan ihraç, özel sektör tarafından yurt içinde halka arz edilecek TL cinsinden ilk kira sertifikası niteliğini taşıyor.


Taleplerin 27-28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde toplanacağı halka arzda yatırımcılardan gelecek talebe göre ihraç tutarı 125 milyon TL nominal tutara kadar artırılabilecek.


İş Yatırım liderliğinde gerçekleştirilecek ihraçta Bizim Menkul Değerler konsorsiyum üyesi olarak yer alıyor. Talep toplama işlemleri Bank Asya şubeleri, www.bankasya.com.tr, İş Yatırım ve Bizim Menkul Değerler AŞ aracılığıyla yürütülecek.


Geliri 3 ayda bir dağıtılacak


Halka arz sürecini değerlendiren Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Dr. Feyzullah Eğriboyun, kira sertifikası ihracının Asya Varlık Kiralama AŞ tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.


Asya Varlık Kiralama Şirketi'nin devraldığı varlıklardan kira geliri elde edeceğini ve söz konusu kira gelirlerinin sertifika sahiplerine dağıtılacağını açıklayan Eğriboyun, "Kira sertifikası vadesinde...