27 / 04 / 2024

Bank Asya ile Qatar Islamic Bank ortak mı oldu

Bank Asya ile Qatar Islamic Bank ortak mı oldu

Katılım bankacılığının önde gelen isimlerinden Bank Asya, ülke ve bölge ekonomisine verdiği finansman desteğini artırmak için Katar’ın en büyük İslami bankası Qatar Islamic Bank (QIB) ile ortaklık görüşmelerine başlamıştı...

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak?

Asya ile Avrupa'yı birleştirecek 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Peki Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte tüm merak edilenler...

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki fabrikasını 2.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki fabrikasını 25.1 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki gayrimenkullerini 69.3 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Bank Asya ile Qatar Islamic Bank ortak mı oldu Haberi

Bank Asya ile Qatar Islamic Bank ortak mı oldu



Katılım bankası Bank Asya, büyüme hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla Katar'ın en büyük İslamî bankası Qatar Islamic Bank (QIB) ile stratejik ortaklık kuruyor. 

Bankadan yapılan açıklamalarda ortaklık sürecinin yasal izinlerin alınmasıyla birlikte kısa süre içerisinde neticelendirileceği belirtildi.Türkiye'nin en büyük katılım bankası Bank Asya, orta ve uzun vadede büyüme hedeflerine ulaşmak adına Katar'ın en büyük İslami bankası olan Qatar Islamic Bank (QIB) ile ortak oluyor. 

Reel sektöre verdiği desteği artırmak isteyen banka, Katariı bankayla stratejik ortaklık kapsamında görüşmeler yapıyor. Görüşmelerin kısa sürede sonuca bağlanması bekleniyor. Ortaklık görüşmeleriyle ilgili olarak banka şu açıklamayı yaptı: "MENA bölgesinin en hızlı büyüyen ülkelerinden Katar'ın en önemli İslami bankacılık oyuncularından biri olan QIB'nin uluslararası yatırım ve bölgesel büyüme stratejisi çerçevesinde Türkiye'de Bank Asya'ya stratejik ortak olarak yatırım yapmak istemesi...