30 / 04 / 2024

Bank Asya satıldı mı

Bank Asya satıldı mı

Asya Katılım Bankası, finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi. Açıklamada faaliyet giderlerini azaltarak 2015 yılı karlılığına katkı sağlayacağı ifade edildi

Bank Asya'ya resmi teklif yok!

Asya Katılım Bankası'nın (Bank Asya), imtiyazlı hisselerinin satın alınması görüşmelerini başlatacak resmi teklif yapılmayacağının anlaşıldığını bildirdi. Ziraat Bankası görüşmeleri bugün itibariyle sonlandırılmasına karar verildiğini bildirdi.

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Asya'nın en pahalı dairesi 82,2 milyon dolara satıldı!

Hong Kong'un en lüks mülklerinden birinde bir daire 640 milyon Hong Kong dolarına satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

FETÖ'cüler Bank Asya parasıyla Kilise ve papaz evi almış!

Ankara'da FETÖ'nün finans ayağına yönelik yürütülen soruşturmada örgütün Bank Asya'dan çekilen 437 bin 500 Euro kredi ile İskoçya'da kilise ve papaz evini satın aldığı ortaya çıktı.

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25.5 milyona satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

Bank Asya ihalesi sonuca ulaşmadı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), bugün yapılan Bank Asya hisse satış ihalesinde ön yeterlilik alan tek kuruluşun da teklif vermediğini ve ihalenin bir sonuca ulaşmadığını açıkladı.

Bank Asya satışa çıkarılıyor!

TMSF Kurulu tarafından Asya Katılım Bankası AŞ hisselerinin satışa çıkarılması karara bağlanırken, satış ilanı yayımlanmak üzere Resmi Gazete’ye gönderildi.

Hong Kong’da bir apartman dairesi 76.7 milyon dolara satıldı!

Hong Kong’da lüks bir apartman dairesi rekor fiyata satıldı. Dairenin, Asya'da satılan en pahalı ev olduğu tahmin ediliyor. Adı açıklanmayan bir kişi tarafından alınan ev 46’ncı katta bulunuyor ve Victoria Limanı manzarasına sahip.

Bandırma Grand Asya Otel satıldı!

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi’ne ait Grand Asya Oteli’nin yarı hissesi satıldı.Bandırma Belediyesi, mülkiyetinde olan Grand Asya Oteli’nin yüzde 49’luk hissesini sattı.

Asya Termal Tesisleri satıldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenledği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Bank Asya 80 adet şubesini kapattı!

Bank Asya tarafından yapılan açıklamada Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.

Bank Asya: Faaliyetlerimiz kesintisiz sürüyor!

Bank Asya, "Bankamızı ödeme güçlüğü içerisine düşürme planı yapan çevrelere rağmen, bankamız müşterilerine karşı olan yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edecektir" açıklamasını yaptı. Hisseler bugün de yüzde 10 kayıpla açıldı

Bank Asya satıldı mı Haberi

Bank Asya satıldı mı

Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.


Bank Asya'nın açıklamasında, bankanın finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatılırken, personel sayısının 2013 yılı sonuna göre bin 708 kişi azaldığı kaydedildi.


Açıklamada, bankanın ölçeğinde meydana gelen söz konusu değişimin, faaliyet giderlerini azaltarak 2015 yılı karlılığına katkı sağlayacağı ifade...