02 / 05 / 2024

bank asya yönetim kurulu üyesi izzet akyar

bank asya yönetim kurulu üyesi izzet akyar

Asya Katılım Bankası A.Ş. tarafından yapılan açıklamada Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gözütok'un istifa ile görevinden ayrılması üzerine boşalan yönetim kurulu üyeliğine İzzet Akyar'ın atanmasına karar verildiği kaydedildi...

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

FETÖ'cüler Bank Asya parasıyla Kilise ve papaz evi almış!

Ankara'da FETÖ'nün finans ayağına yönelik yürütülen soruşturmada örgütün Bank Asya'dan çekilen 437 bin 500 Euro kredi ile İskoçya'da kilise ve papaz evini satın aldığı ortaya çıktı.

SPK'dan eski Bank Asya yöneticilerine suç duyurusu!

Bank Asya'nın mal varlığının azaltılması nedeniyle aralarında eski Bank Asya yöneticilerinin de yer aldığı 11 kişiye Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Burj Asya Capital Yönetim Danışmanlığı ve İş Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Burj Asya Capital Yönetim Danışmanlığı ve İş Geliştirme Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Assan Torun tarafından kuruldu.

Şura Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Şura Yönetim Anonim Şirketi, İsmet Benzer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Başakşehir, Organizasyon Sanayi Mahallesi, Bank. Caddesi' nde kuruldu.

Bank Asya 80 adet şubesini kapattı!

Bank Asya tarafından yapılan açıklamada Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.

Bank Asya 80 şubesini kapattı!

Bank Asya finansallarındaki değişim nedeniyle 80 şubesini kapattı. KAP’a yapılan açıklamada, Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

Bank Asya hisseleri tavan yaptı!

Bank Asya hisseleri güne yüzde 10.94 düşüşle 0.57 lira olan taban fiyattan başlangıç yaparken, pazartesi gününden bu yana kaybını yüzde 54'e taşımıştı. Daha sonra yükselişe geçen hisseler tavan fiyat olan 0.71 liraya ulaştı

SEP, Bank Asya’nın limitini yüzde 50 artırdı!

Bank Asya, Suudi Arabistan'ın petrol dışındaki mallarının ihracatını artırmak ve bu malların ithalatını yapan yabancı firmalara finansman ve sigorta kolaylıkları sağlamak üzere kurulmuş olan Saudi Export Program (SEP) ile işbirliği anlaşmasını yeniledi.

Bank Asya: Faaliyetlerimiz kesintisiz sürüyor!

Bank Asya, "Bankamızı ödeme güçlüğü içerisine düşürme planı yapan çevrelere rağmen, bankamız müşterilerine karşı olan yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edecektir" açıklamasını yaptı. Hisseler bugün de yüzde 10 kayıpla açıldı

Bank Asya yüzde 11.3 kayıpla açıldı!

7 Ağustos tarihinde sırası işleme kapatılan ve bugün yeniden işlem görmeye başlayan Bank Asya, yüzde 11.3 düşüşle taban fiyat olan 1,10 liradan açıldıBank Asya hisseleri bugün birinci seans itibariyle işleme açılacak

Bank Asya Kızılcahamam'daki hisselerini satıyor!

Bank Asya iki bağlı ortaklığındaki tüm hisselerini 132 milyon TL karşılığında satma kararı aldı. Bu şirketlerden Tuna Gayrimenkul'ün bünyesinde, AK Parti'nin uzun yıllar toplantılarını yaptığı Kızılcahamam Asya Termal Otel de bulunuyor.

Asya Katılım Bankası'nda yönetim kurulu üyeliğine İzzet Akyar atandı!

Asya Katılım Bankası A.Ş. tarafından yapılan açıklamada Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gözütok'un istifa ile görevinden ayrılması üzerine boşalan yönetim kurulu üyeliğine İzzet Akyar'ın atanmasına karar verildiği kaydedildi...

bank asya yönetim kurulu üyesi izzet akyar Haberi

bank asya yönetim kurulu üyesi izzet akyar


Asya Katılım Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Mehmet GÖZÜTOK, 01.04.2014 tarihi itibariyle istifaen görevden ayrılmıştır. Bankamız Yönetim Kurulu Kararı ile, boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Sn.İzzet AKYAR'ın atanmasına, yapılan atamanın ilk Genel Kurul'un tasvibine sunulmasına karar verilmiştir.


Kamuoyuna saygıyla...