05 / 05 / 2024

banka destek kredileri

banka destek kredileri

Türkiye Bankalar Birliği 3 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 12 ay vadeli ve yıllık yüzde 9,5 faizli Çek Ödeme Destek Kredisi sunulacağını bildirdi.

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

Banka, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı döneminde artabilecek ihtiyaçlara yönelik olarak 11 bin TL'lik nakit destek kampanyası başlattı. Banka, müşterilerinin kazancına öncelik veren bir anlayışla hareket ederek kampanyayı müşterilerinin önceliklerine göre şekillendirdi.

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

İhtiyaç sahipli dar gelirli ailelerin banka hesabına yakacak desteği ödemesi yatırıldı. Ülke genelinde birçok belediye destek ödemeleri ile alakalı bilgi vermeye devam ediyor.

Cebinizde bu banka kartı varsa yaşadınız! 3 gün içerisinde 20.000 TL’niz olabilir!

Nakit paraya sıkışanların ilk tercihi banka kredileri olmaktadır. Kredilere dair pek çok banka yepyeni kampanyalar yapıyor. İşte detaylar!

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL'yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

İşte O Banka! Artık 100.000 TL’lik Destek tek SMS ile mümkün! Şartlar ve detaylar haberimizde...

Aile Destek Paketi'ne başvuran hemen banka hesabına baksın! Bakanlık 1250 TL yatırmış olabilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamaları ile gündeme gelen Aile Destek Paketi ihtiyaç sahibi ailelere belirli miktarlarda yapılan yardım ödemesini kapsamaktadır. Peki aile destek ödemeleri başladı mı? İşte Aile Destek Paketi ödeme tarihleri ve başvuru şartları

Ziraat’ten çiftçiye müjde! 600 bin TL’ye kadar uzun vadeli ve düşük faizli tarım kredisi verilecek!

Vatandaşa uzun vadeli ve düşük faizli destek kredileri veren Ziraat Bankası büyükbaş hayvancılık için “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesini hayata geçirdi. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Taşıt kredisi faiz oranlarında son dakika! Hemen bakın! Banka banka açıklandı!

Araç sahibi olmak isteyen fakat yeterli nakdi bulunmayan kişiler, taşıt kredileri ile ilgili bilgi arıyor. En uygun taşıt kredisi veren banka hangisi? İşte banka banka taşıt kredisi faiz oranları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan banka kredileri konusunda yeni projeler! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yurt dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, banka kredilerinde yaşanan sıkıntılara değindi. İşte detaylar!

Hükümetten çiftçilere destek ödemesi takvimi açıklandı! Banka hesaplarına yatırılacak

Hükümet çiftçilerin üretim girdilerine katkı sağlaması amacıyla destek ödemelerini başlattı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin yatırılacağını açıkladı. Ödemeler çiftçilerin banka hesaplarına aktarılacak. İşte detaylar..

banka destek kredileri Haberi

banka destek kredileri

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankacılık sektörünün, salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen kurumsal ve ticari müşterilere iki kredi paketi uygulamaya aldığını bildirdi.

TBB, "Çek Ödeme Destek Kredisi" ve "Kredi Desteği" hakkında yazılı açıklamada bulundu.  Açıklamada, koronavirüs salgınının istihdam, üretim, ticaret ve ödeme sistemine olası etkilerini en az düzeyde tutmak amacıyla uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirlerinin sağlıklı olarak işlemesi ve ekonomik faaliyetin desteklenmesi için bankacılık sektörü tarafından uygulamalar başlatıldığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; hazine destekli, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile başta KOBİ’ler olmak üzere kurumsal ve ticari müşterilerin, bugüne kadar gerçek ticari işlemlerine dayalı olarak keşide ettikleri ve edecekleri çeklerinin ödenmesi amacıyla, her bir banka tarafından ayrı ayrı belirlenmek üzere tahsis edilen limitler dahilinde kredi kullandırılmaya devam edileceği...