07 / 07 / 2024

banka kredilerinde yeni dönem

banka kredilerinde yeni dönem

İhtiyaç kredilerinin sınırlandırılması için harekete geçildi. Vatandaşların aylık gelirine göre çekilecek kredi miktarına limit getirilmesi gündemde. Vadelerin ise 36 ay olarak kalması planlanıyor.

Kredi kartlarında yeni dönem 1 Temmuz'dan itibaren başlıyor! Kredi kartı olanlar dikkat! Ödeme yapmadan bakın!

Milyonlarca kredi ve banka kartı sahiplerini yakından ilgilendiren yeni gelişme yaşandı. Kredi kartlarında yeni dönem 1 Temmuz itibariyle başlıyor. İşte ayrıntılar...

Emekli maaş promosyonlarında Haziran güncellemesi! En fazla promosyon veren banka! Son dakika yeni rakamlar netleşti!

Haziran ayına girilmesiyle beraber banka promosyonları güncellendi ve en fazla promosyon ödemesi yapan bankalar da belli oldu. İşte o rakamlar...

İsviçreli dev bankadan gümüş için yeni tahmin! Altını sollayıp geçecek! 7 ay sonra tam bu kadar olacak!

İsviçre'nin en büyük bankası UBS'den yeni gümüş tahmini geldi. Dev banka, gümüşün altından daha yüksek performans sergileyeceğini belirtti. 

En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?

Haziran ayının gelmesi ile birlikte bankalar, emekli maaş promosyonlarını da güncellemiş oldu. Güncellemeler ile beraber yenilenen banka promosyonları bir kez daha gündemdeki yerini koruyor. Bankalar yeni promosyon tutarlarıyla emeklilere 20 bin TL'ye varan promosyon fırsatı sağlamaktadır.

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açan Nef Arsa'nın tüm lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

7 banka ortak karar aldı! ATM'lerde yeni dönem başladı...

Türkiye'nin önde gelen 7 bankası, ortak bir karara imza atarak yeni bir döneme başladılar.  Alınan karar kapsamında en önemli amaçlardan biri de müşteri memnuniyetini artırmak. ATM'ler hakkında alınan bu ortak karar bankacılık sektöründe büyük yeniliklere yol açacak. 

Konut kredisi faizlerinde geri ödeme tutarı 7 kata kadar çıktı! İşte son dakika banka banka faiz oranları!

Uygulanan ‘sıkı para politikasının’ faturaları ağır olurken, pek çok kişinin ev almak için başvurduğu konut kredilerinde geri ödeme tutarı kredinin 7 katına kadar çıkıyor. İşte son dakika banka banka faiz oranları...

Dev Banka'dan yeni dolar yorumu! Yıl sonunda dolar/TL kurunun geleceği seviye resmen açıklandı! Hazır olun!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? soruları merak edilirken, İngiltere merkezli dev banka HSBC yıl sonu dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı. 

400 bin TL taşıt kredisinin banka banka aylık taksiti ne kadar? İşte son dakika taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Taşıt kredilerinde son 22 yılın zirvesi yaşanırken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki 400 bin TL taşıt kredisi 36 ay vadeli olarak çekilirse aylık taksiti ne kadar? 

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

En uygun konut kredisi Nisan 2024! Yeni ev alacaklar için konut kredisi kampanyası var mı? Konut kredisi faiz oranları..

Yeni ev alacak binlerce kişi son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki en uygun konut kredisi hangi bankada? İşte 2 Nisan 2024 konut kredisi faiz oranları...

Konut kredisi faizlerinde son dakika! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? İşte banka banka hesaplama tablosu!

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faiz oranlarındaki son durumu merak ederken bankalar da 10 yıl vadeli kredinin faiz oranlarını peş peş açıkladı. 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? İşte banka banka hesaplama tablosu...

Kredi ile konut ve araba almak hayal oldu! 400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lirayı aşıyor!

Banka kredilerinde yükseliş devam ediyor. Kredi ile ev ve araba sahibi olmak isteyenler ise yüksek faizler altında resmen eziliyor. 400 bin liralık kredinin geri ödemesi şu anda 1 milyon lirayı aşıyor.

banka kredilerinde yeni dönem Haberi

banka kredilerinde yeni dönem

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın bireysel kredilerin kısıtlanmasına ilişkin açıklamalarının detayları netleşmeye başladı. Son dönemde gittikçe artan bireysel krediler için Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye Bankalar Birliği ve Katılım Bankaları Birliği çalışma yapıyor.

 A haber'de yer alan habere göre; önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışmalar sonlanacak. Kredi kartlarında olduğu gibi bireysel kredilerin gelire göre sınırlandırılması formülü gündemde.

KARTTA 4 KAT SINIRI VAR

 

Bankalar kredi kartı kullanıcıları için limitler belirler. İlk kez kredi kartı sahibi olacaklar için ilk yıl limiti aylık belgeli gelirlerinin 2 katıdır. Sonraki yıllarda ve öncesinde kredi kartı sahibi kişiler aylık net belgelenmiş gelirlerinin en fazla 4 katına kadar sahip olabilirler.

Tüketici kredilerinde durum böyle değil... Ekonomi yönetimi tüketici kredilerinde de benzer bir formül uygulamayı planlıyor. Buna göre ihtiyaç...