07 / 07 / 2024

Bankacılardan FETÖ kapsamındaki şirketler için talep

Bankacılardan FETÖ kapsamındaki şirketler için talep

Bankacılar FETÖ kapsamdaki şirketler için hükümetten kayyum ataması yerine önce el koyma, ardından da varlıklar değer yitirmeden satışlarının yapılmasını istiyor.

BDDK'dan konut kredileri için flaş karar! O konutlar için resmen sınır muafiyeti geldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan riskli konutlar için son dakika açıklaması geldi. Açıklanan detaylara göre alınan kararla kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler? Vergisi telefon kapsamındaki telefonlar hangileri?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 2023 Genel Seçimleri öncesinde verilen müjde yerine getirilecek. Bu sayede öğrenciler yüzde 50 indirimle telefon sahibi olacaklar. Peki öğrencilere vergisiz telefon şartları neler? Vergisi telefon kapsamındaki telefonlar hangileri?

Kentsel dönüşümde müteahhitler harçlardan muaf mı?

Kentsel dönüşüm kapsamındaki binalar bazı harç ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, kentsel dönüşümde müteahhitler de harçlardan muaf mı?

Yedieminlik faaliyetleri özelleştirme kapsamına dahil edildi!

İcra ve iflas kanununun 88. maddesi kapsamındaki yedi eminlik faaliyetleri özelleştirme kapsam ve programına dahil edildi.

Özelleştirme kapsamındaki bazı gayrimenkullerin satışı onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsamındaki bazı gayrimenkullerin satışına onay verdi.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların imar planı değişiklikleri onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikler onaylandı.

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ!

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31373 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresunlu üreticilerin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl ertelendi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Giresunlu üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi" dedi.

Sosyal Koruma Kalkanı kapsamındaki destekler 31 milyar lirayı aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında vatandaşlara sağlanan destek ve yardım miktarının 31 milyar lirayı aştığını bildirdi.

Mücbir sebep kapsamındaki mükelleflerin vergi ödevleri için geri sayım!

Tüm dünyayı etkisi altına lan Kovid-19'dan etkilendiği için mücbir sebep kapsamına alınan mükelleflerin, ertelenen vergi ödevlerini 27 Temmuz Pazartesi gün sonuna kadar yerine getirmesi gerekiyor.

Kanal İstanbul kapsamındaki 22 milyon metrekare Hazine taşınmazı tescil edildi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi kapsamında, değeri 3.4 milyar TL olan 4 milyon 422 bin metrekare büyüklüğündeki 489 gayrimenkulün bedelsiz şekilde TOKİ’ye devredildiğini ileri sürdü.

Dahilde İşleme Rejimi kapsamındaki döviz kullanım oranları yeniden düzenlendi!

Dahilde işleme izin belgesi kapsamındaki azami döviz kullanım oranları yeniden düzenlenirken, bu oranlar sektörel bazda Ticaret Bakanlığınca belirlenecek.

Bankacılardan FETÖ kapsamındaki şirketler için talep Haberi

Bankacılardan FETÖ kapsamındaki şirketler için talep

Bankacılar FETÖ kapsamdaki şirketler için hükümetten kayyum ataması yerine önce el koyma, ardından da varlıklar değer yitirmeden satışlarının yapılmasını istiyor


Türkiye her gün farklı bir gündemle güne ‘merhaba’ diyor. FETÖ darbe girişimi sonrası yaşanan gelişmeler, artan terör olayları derken son olarak da Suriye operasyonu olmak üzere pek çok siyasi gelişme ekonomideki adımların geri planda kalmasına neden oluyor. Oysa yaşanan tüm gelişmelere karşın ekonomide önemli kararlar alınıyor. Ekonominin önde gelen aktörleri de hükümet yetkilileri ile görüşmek, taleplerini iletmek için yaratılan her platformu sonuna kadar değerlendirmeye çalışıyor. Önceki akşam işadamı Ahmet Arslan’ın organize ettiği Fikir Sofrası Düşünce Platformu tarafından düzenlenen Yeni Türkiye ve Ekonomide Güçlü Kalkınma Modeli Çalıştayı’nda 3 ayrı oturuma Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret...