24 / 07 / 2024

Bankada parası olanlar ne yapmalı

Bankada parası olanlar ne yapmalı

2019 yılı itibarıyla zaman aşımına uğrayan mevduat için son başvuru tarihi 15 Haziran'dan 15 Eylül'e uzatıldı.

Mevduat faizleri güncellendi, 100 bin TL'nin bile aylık getirisi şaşırttı! Yastık altında parası olanlar acil bakın!

Yastık altında parası pek çok kişi mevduat faizlerindeki son durumu merak ediyor. Peki 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte bankaların mevduat faizlerinden son durum 12 Temmuz 2024....

450 bin TL'ye 0 otomobil! Bankada parası olan vatandaş tek çekimle almaya koştu

Otomobil fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar da farklı çözümlere yöneldi. Fiat'ın 450 bin TL'lik 0 aracını görenler de şaşkına döndü. Ancak alan vatandaş sayısını çok.

TL'de parası olanlar dikkat! Son dakika gelişmesi yaşandı

Türk Lirası'nda parası olan vatandaşları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika bilgisine göre TL'de önemli bir durum var.

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Elinde parası olanlar nasıl değerlendireceğini düşünürken Borsa Yatırımcısı Levent Ağan, Koç Grubu’nun kurucusu Vehbi Koç’un bir yatırım tespitini paylaştı. Vatandaştan şu an tenekenin bile kiracılı evden daha değerli olduğu yorumları geldi.

Emlakta 'Nakit parası olanlar'ın devri başladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, Mart'ta ipotekli satışların payı yüzde 12, nakit ve senetle ev alanların payı yüzde 88 oldu. Ekonomist ve analist Ebru Usta, emlakta nakit piyasası devri başladığının altını çizdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Parası olanlar borsaya mı faize mi yatırmalı? Uzmanı açıkladı

Borsa’da yükseliş sürerken, mevduat faizi getirisi birçok yatırımcıyı cezp etmeye devam ediyor. Parası olanlar ise yatırımını nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırıyor? Borsa mı faiz mi diyenler için o sorunun cevabı geldi.

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat hesaplarında vergi oranları yükseldi!

Türk Lirası’nın  değerini artırmak için indirimli olarak uygulanan mevduat hesaplarında ve yatırım fonu stopaj oranları arttı. 6 aya kadar vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 5'ten yüzde 7,5'a yükseldi. Karar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Arazi yatırımı için adres açıklandı: 150 ile 750 bin TL arasında parası olanlar dikkat!

Artan konut fiyatları yatırımcıları arsaya yönlendirdi.  Toprak yatırımcısı Aksel, elinde 150 bin TL ile 750 bin TL arasındaki parası olanlar için Muğla’daki o adresleri açıkladı. Arazi alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Vatandaşların kredi borcu 1.4 trilyon artışla 3.2 trilyon liraya ulaştı!

Bankada parası olanların varlıklarına son bir sene 5.1 trilyon TL eklenirken, vatandaşların kredi borcu da 1.4 trilyon artış göstererek, 3.2 trilyon liraya ulaştı.

Mevduat faizleri resmen alev aldı! İşte 500 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Yastık altında parası olanlar mevduat faizleri ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka Nisan 2024 mevduat faizleri...

Bankada altın, dolar, euro ve İngiliz sterlini hesabı olanları ilgilendiriyor! Tarih uzatıldı!

Bankalarda altın, dolar, euro ve İngiliz sterlini cinsinden döviz tevdiat hesabı ve döviz cinsinden katılım fonu hesapları olanları ilgilendirecek yeni karar alındı. Döviz dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat'ta (KKM) tarih resmen uzatıldı. 

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Yastık altında parası olanlar bankaların kapısını tıklattı! 100 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar 22 Mart 2024?

Son dönemde faiz oranlarında yaşanan artış, tasarruf sahipleri için de adeta yeni bir gelir kapısı oldu. Peki bankaların Mart 2024 mevduat faizi oranlarında son durum ne? İşte banka banka son dakika mevduat faizi oranları 22 Mart 2024... 

Bankada parası olanlar ne yapmalı Haberi

Bankada parası olanlar ne yapmalı

Koronavirüs salgını süreci ve alınan önlemler nedeniyle, 2019 yılı itibarıyla zaman aşımına uğrayan mevduat için son başvuru tarihi 15 Haziran'dan 15 Eylül'e uzatıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kararına göre, bu kapsamda mevduat, emanet ve alacağı bulunan hak sahibi veya mirasçılar, 15 Eylül'e kadar başvuru yapabilecekler.

Sputniknews'de yer alan habere göre; karar uyarınca, hak sahibi ve mirasçıları tarafından aranmayan 2019 yılına ilişkin tutarlar, faiz ve kâr paylarıyla birlikte 30 Eylül'e kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na...