18 / 07 / 2024

bankalar destek

bankalar destek

Alternatif Bank, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine sunduğu desteklere bir yenisini ekledi.

Çin'de konut piyasasına bankalardan 17 milyar dolarlık destek!

Çin'deki bankalar ocak ayından itibaren emlak projeleri için 17 milyar dolar tutarında krediyi onaylayarak konut sektörüne destek verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Bankalar depremzedeye destek için seferber oldu! İşte, bankaların depremzedelere yönelik destek paketleri!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bankalar da seferber olarak depremzedelere yönelik destek paketlerini açıklamaya başladı. Depremzedelerin kredi ve kredi kartı borçları 6 ay ertelenirken, vefat edenlerin ise borçları silindi.

Bankalar da depremzedeler için seferber! Bankalar, depremzedelere yönelik hangi kararları aldı? Kredi borçları ne olacak

Kahramanmaraş depreminin ardından iş ve ekonomi dünyasının yanı sıra finans sektöründen de bölgeye destek ve yardım yağıyor. Türkiye Bankalar Birliği de yaptığı yazılı açıklama ile depremden etkilenen müşterilerine yönelik aldıkları kararları ve bölgeye sağlanan destekleri paylaştı.

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!

Borç kapatma kredisi müjdesi kamu bankalarından geldi. 3 banka nefes olacak kredi kampanyasını az önce açıkladı. Düşük faizli 100.000 TL'ye kadar nakit destek sağlanacak.

Bankalar 2022'yi rekor kârla mı bitirdi? Hangi banka ne kadar kâr yaptı?

2022 senesi bitmeden bankaların, senenin tümünde kuvvetli destek veren TÜFE’ye endeksli kağıtların etkisiyle tekrar rekor kar artışlarına imza atması bekleniyor.

Aile destek ödemesi, promosyon derken Yapı Kredi'den bomba hamle! Bütün evler aileler dikkat

Aile destek ödemesi ve promosyon ödemelerinin devam ettiği sırada bankaların kampanya yarışı da devam ediyor. Yapı Kredi bankası tarafından elektrik faturalarıyla ilgili önemli bir kampanyanın detayları duyuruldu.

Türk bankalarına ambargo kıskacı

ABD'den Türk İşadamlarına gelen "Rusya ile iş yapmayın" uyarısının ardından, bazı Türk bankalarının, Rusya Merkez Bankası'nın geliştirdiği ödeme sistemine dahil olmasının ambargoyu delmeye destek verildiği anlamına gelebileceği ve "yaptırıma uğrama" riski doğurduğu belirtildi.

BDDK, bankaların yönetmeliğinde değişikliğe gitti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların destek hizmeti almalarına ilişkin yönetmelikte değişikliğe gitti

Bankalar Birliği'nden açıklama: Depremden etkilenenlere kolaylık ve destek sağlanacak!

Türkiye Bankalar Birliği İzmir'deki depreme ilişkin, "Bankalarımız, depremden doğrudan etkilenen ve gördükleri zarar nedeniyle edimlerini yerine getirmekte zorlanan müşterilere vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylığı sağlayacaklardır.'' dedi.

Kamu bankalarından KOBİ'lere destek paketi!

Reel sektöre sağladıkları desteği pandemi döneminde de kesintisiz olarak sürdüren kamu bankaları, KOBİ'lere yönelik 100 bin liraya kadar Mikro İşletmeler Destek Paketini hayata geçirdiğini duyurdu.

Bankaların konut kredisi faiz oranları ne oldu Haziran 2020?

Geçtiğimiz günlerde açıklanan kredi destek paketi ile birlikte bankaların konut kredi faiz oranları ve başvuru koşulları konut alacak vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte detaylar...

bankalar destek Haberi

bankalar destek

Alternatif Bank, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine sunduğu desteklere bir yenisini ekledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Alternatif Bank'tan yapılan açıklamaya göre, talep etmeleri halinde tüzel ve bireysel müşterilerin, 30 Nisan'a kadar olan kredi ana para, faiz ve taksit ödemeleri mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar ötelenebilecek.

Çalışan ve müşterilerin sağlığını korumak için alınan geniş önlemlere ek olarak da 30 Nisan'a kadar internet ve mobil bankacılık üzerinden EFT ve havale işlemleri ücretsiz sunulacak.

ATM'lerden günlük para çekme limiti ise 3 bin liraya...