14 / 05 / 2024

bankalar ne zaman açık

bankalar ne zaman açık

Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, "Şubelerimiz salgın öncesinde olduğu gibi yine 09.00-17.00 saatlerinde tam zamanlı olarak müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor" dedi.

Bankaların çalışma saatleri değişti!

Bankalar, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla mesai saatlerinde değişikliğe gitti.

Çalışma süresi 5 saate düştü! Banka önlerinde kuyruklar oluştu!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında bazı bankalar bugün 12.00 ile 17.00 saatleri arasında çalışmaya başladı.

Yeni Evim Kampanyası için 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

 Yeni Evim Kampanyası için 0.69 faizli konut kredisi işlemleri bankalar marifetiyle yapılacak. Peki 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Emekli promosyon son tarih ne zaman?

Emekli promosyon tarihleri bir kez daha güncellendi. Bankaların promosyon yarışı hala devam ediyor. Kasım ayına girilmesi ile birlikte bankalar promosyon kampanyalarına devam ediyor. Peki Emekli promosyon son tarih ne zaman?

Ziraat Bankası promosyon 2022 ne zaman?

Emekli promosyon miktarları hala gündemde olan konulardan biridir. Özellikle kamu bankalarının verdiği promosyon miktarları ve son tarihleri araştırılıyor. Peki Ziraat Bankası promosyon 2022 ne zaman?

Emekli promosyonunda son gün! Emekli maaşı promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor?

Emekliler için bankaların bir süredir devam ettirdiği, emekli maaşı promosyonu ödemeleri sona eriyor. Emekli maaş promosyonu ödemeleri ne zaman bitiyor?

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bankalar ne zaman açılacak, Bankalar 13-14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günleri bankalar açık mı? İşte merak edilen detaylar!

Emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Her yıl iki eşit taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemesi anlaşmalı bankalar üzerinden alınıyor. Peki konut ya da iş yeri sahibi olanların ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

0.64 faizli konut kredisi ne zaman bitecek?

Kamu bankalarının ekonomiyi canlandırmak amacıyla başlattığı düşük faizli konut kredisi paketine ilgi artıyor. Konut almak isteyen vatandaşlar 0.64 faizli kredi imkanın ne zaman biteceğini araştırıyor...

Konut kredi faizleri ne zaman düşer?

Merkez Bankasının 425 baz puanlık indiriminden sonra vatandaşlar gözlerini bankaların faiz oranlarına çevirdi. Peki konutta kredi faizleri ne zaman düşer?

Konut kredi faizleri ne zaman düşecek?

Bankalar 120 ay konut kredisi kullanmak isteyenlere en düşük yüzde 1,98, en yüksek yüzde 3,20 faiz oranı uyguluyor. Yüksek faiz nedeniyle vatandaş konut hayalini erteliyor. Peki konut kredi faizleri ne zaman düşecek?

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren İmar Barışı için başvurular devam ederken, Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara da bankalar yardım eli uzattı. Peki düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Konut kredisi başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Konut satın almak isteyen ancak elinde yeterli nakiti bulunmayan kimseler, bankaların uzun vadeli ve düşük faiz oranlı paketlerinden faydalanabiliyor. Peki, konut kredisi başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Konut kredisi ödemeleri ne zaman başlar?

Konut sahibi olmak isteyen ve yeterli nakiti bulunmayan hemen hemen herkes, bankaların konut kredilerini kullanıyor. Peki, kredi kullarak ev satın alan bir kimsenin konut kredisi ödemeleri ne zaman başlar?

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

bankalar ne zaman açık Haberi

bankalar ne zaman açık

Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, şubelerin salgın öncesinde olduğu gibi 09.00-17.00 saatlerinde tam zamanlı olarak müşterilere hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, müşterilerin işlem yapmak için görece daha az yoğun olan öğleden önceyi tercih edebileceğini aktardı.

Kırbaş, yaptığı yazılı açıklamada, dünya genelinde yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs (Kovid-19) salgınının günlük yaşantıya etkilerini en aza indirmek ve hayatın akışının devam etmesini sağlamak amacıyla şubelerdeki faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürdüklerini vurguladı.

Bu zor zamanlarda üzerilerine düşen önemli görevler olduğunu belirten Kırbaş, "Bu görevleri hakkıyla yerine getirebilmek ve ülkemize destek olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize işlemlerini öncelikli olarak dijital kanallar üzerinden yapmalarını öneriyoruz, ancak işin doğası gereği bazı işlemler sadece şubelerden yapılabiliyor veya müşterilerimiz bir nedenle...