05 / 05 / 2024

bankaların uyguladıkları konut kredisi faiz oranları ve karşılaştırmaları 2015

bankaların uyguladıkları konut kredisi faiz oranları ve karşılaştırmaları 2015

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. En düşük faiz oranı yüzde 1,15 ile kredi veren bankalar Akbank ve Albaraka Türk. İşte Ekim ayı faiz oranlarında son durum...

Bankalar tek tek açıkladı! 1.1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? 

Türkiye'deki konut piyasasının son senelerdeki seyrini değerlendirirken, artan fiyatlar ve yükselen faiz oranları ön plana çıkıyor. Konut almak isteyenler için mevcut durum ve çeşitli bankaların sunduğu konut kredisi seçenekleri kaydedildi. 

Konut kredisinde bankaların açıkladığı geri ödeme rakamları korkuttu!

Ev sahibi olmak isteyenler kredi bulmakta zorluk yaşarken, bankaların istediği faiz ve geri ödeme miktarları vatandaşları endişelendiriyor.  10 yıllık geri ödemeli kredilerde faizlerle ödeme dörde katlanıyor.  İşte 2 milyon TL için bankaların istediği taksit ve geri ödeme tutarları.

Banka banka 250 bin TL'nin bir aylık getirisi ne kadar?

Bankalar arasında yaşanan rekabet, vadeli mevduat hesaplarındaki faiz oranları üzerinden de giderek artmakta. Buna göre, yatırımcıları kendilerine çekebilmek için mevduatlarına çeşitli kampanyalar ve yüksek faiz oranları sunuyorlar. Bankaların uyguladıkları mevduat faiz oranları ve vadeler neler? 

Bankaların şubat ayı mevduat getirileri yenilendi! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Vatandaşlar günümüz şartlarında ellerinde bir miktar birikimi varsa nereye yatırım yapsam diye düşünüyor. Hem kamu hem de özel bankalar mevduatlara uyguladıkları getiri miktarlarını sürekli güncelliyorlar. İşte banka banka 100 bin TL'nin bu ayki getirisi.

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Sert yükseliş! Kamu bankalarının bireysel kredi faizlerinde deprem!

Merkez Bankası faiz artırımı kamu bankalarının konut ve tüketici kredisi faizini sert etkiledi. İşte detaylar...

Konut satışlarını bankaların kredi uygulamaları frenliyor!

Konut satışlarındaki düşüş devam ederken sektör temsilcileri bu düşüş trendinin sebepleri arasında bankaların kredi uygulamalarının da bulunduğunu kaydediyor.

Konutta fiyat artışı harekete geçirdi! Bankaların konut kredisi limitlerinde muazzam değişim!

Konut fiyatlarındaki yüksek seyir ve deprem nedeniyle beklenen göç hareketinin getirdiği yeni zam dalgası yeni kararları doğurdu. Bankaların konut kredisi limitlerine getirilen sınırlar değişti.

Ev alma hayali kuranlara müjde! 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? 

Ev almak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan vatandaşlar bankaların verdiği konut kredilerini merak ediyor. 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? En ucuz konut kredisi hangi bankada? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Bankaların kredi faiz oranları düştü mü? İşte 7 bankanın konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faiz oranları

Krediye ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların kredi faiz oranları listesini yakından inceliyor.

Bankalardan son dakika konut kredisi açıklaması! Ev alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Bankaların son dakika konut kredisi faiz oranları belli oldu. Ev alacak kişiler son dakika bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. En uygun konut kredisi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları... 

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Bankaların konut kredisi faiz oranları Mart 2022! Konut kredisi ödeme planları listesi: Akbank, Halkbank, İş Bankası...

Bankaların konut kredisi faiz oranları, ev almayı düşünen milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar düzenledikleri kampanyalarla vatandaşlara uygun oranlarda kredi imkanı sunuyor. İşte, Akbank, Halkbank ve diğer bankaların konut kredisi faiz oranları...

bankaların uyguladıkları konut kredisi faiz oranları ve karşılaştırmaları 2015 Haberi

bankaların uyguladıkları konut kredisi faiz oranları ve karşılaştırmaları 2015


Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. En düşük faiz oranı yüzde 1,15 ile kredi veren bankalar Akbank ve Albaraka Türk. 


Bugün yapılan güncellemeyle Tekstilbank 120 aya kadar yüzde 1,25, 60 aya kadar yüzde 1,21 olan faiz oranını, yüzde 1,35'e çıkarttı. Abank yüzde 120 aya kadar yüzde 1,35 olan faiz oranını yüzde 1,48'e, 60 aya kadar yüzde 1,29 olan faiz oranını ise yüzde 1,42'ye yükseltti.


7 Haziran Genel Seçimleri'nden önce en düşük faiz oranı yüzde 0,91'di. Seçim sonrasında hızlı yükselişe geçen faizler, güncel tabloda yüzde 1,15'ten başlıyor.


Halkbank, TEB, ING Bank ve Fibabanka 120 aylık konut kredisi için yüzde 1,29 faiz oranı uyguluyor.  İş Bankası, Tekstilbank, HSBC ve Vakıfbank, yüzde 1,25 oranla kredi imkanı sağlıyor.


Faiz oranlarında son durum;




*Rakamsal veriler kredipazari'ndan alınmıştır.



Gülcihan...