01 / 05 / 2024

bankaya işyeri kiralama

bankaya işyeri kiralama

Dükkanını kiraya vermek isteyen mal sahipleri, dükkanını bir bankaya şube açması için nasıl kiraya verir? Bankalar nasıl şube açar? Dükkan nasıl bankaya kiraya verilir? İşte sorularınızın yanıtı...

Bankaya dükkan kiralama!

Bankaya dükkan kiralama yolları nelerdir? Dükkan sahipleri, dükkanı bankaya nasıl kiraya veriyor? Bankalar, hangi caddelerde şube açmak istiyor? İşte bankadan bankaya değişkenlik gösteren dükkan kiralama şekilleri...

14 adet iş yeri aylık 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor! Kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Bitlis ve Amasya'da yer alan toplam 14 adet iş yeri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. İşte kiralama ile ilgili ayrıntılar ve ihale ilanları...

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Belediyeden iki ilde kiralık 8 iş yeri!

İki ilde bulunan toplam 8 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Ocak ve 25 Ocak tarihlerinde yapılacak.

İki ilde satılık ve kiralık 37 iş yeri!

Samsun ve Giresun'da yer alan 37 iş yeri için satış ve kiralama ihaleleri düzenleniyor. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan 12 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 14 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ziraat GYO 2021'de 89.8 milyon TL'lik konut ve iş yeri sattı!

Ziraat GYO'nun 2021 yılı içerisinde şirket gayrimenkul portföyüne ilişkin olarak aylık kira bedeli toplamı yaklaşık 345 bin TL (KDV hariç) olan yeni kiralama işlemi, 3 milyon 454 bin 20 TL tutarında arsa alımı ve 89 milyon 846 bin 617 TL tutarında konut ve iş yeri satışı yapıldı.

Ankara Ulus'ta 8.9 milyon TL'ye 3 yıllığına kiralık 200 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Ulus'ta yer alan 200 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor.

İş yeri kiracıları dikkat! KDV indirimi şartları neler?

İşyeri kiralama hizmetleri, işyeri olarak kullanılan bina, ofis, dükkân gibi taşınmazların kira sözleşmesi ile kuru mülkiyetinin kiralanmasını kapsıyor. Peki iş yeri kiralarında düzenleme nasıl olacak?

bankaya işyeri kiralama Haberi

bankaya işyeri kiralama

Bankalar nasıl şube açar?

Dükkanını kiraya vermek isteyen mal sahipleri, kira ödemelerinde sorun yaşamamak adına ve yüksek kira elde etmek açısından işyerlerini bankalara kiraya vermek istiyor. Peki bankalar nasıl şube açar? Banka dükkan kiralarken nelere dikkat eder?


Bankalar kiralayacakları şube için temel olarak lokasyon, alan büyüklüğü ve kira bedeli gibi hususlara dikkat ediyor. Diğer kriterler şu şekilde sıralanıyor:


- Dükkanın kat bilgileri, kaç kattan oluştuğu, kiraya verilecek katların hangileri olduğu;


- Bina cephesinin kaç cepheden oluştuğu, caddeye bakan cephelerin hangileri olduğu;


- Açık adresi


- Alan bilgileri,


- Cephe genişlik bilgileri, Lokasyon ön cephesinin kaç metrekare olduğu, lokasyon yan cephesinin kaç metrakare olduğu,


- Konum olarak bulunduğu caddede bir başka banka şubesinin olup olmadığı.


Yukarıdaki özellikler dahilinde uygun olarak görülmesi durumunda dükkanlar, bankalar tarafından kiralanabiliyor. Bu kiralama işlemi,...