02 / 05 / 2024

Banuevleri Ispartakule 2 satış ofisi

Banuevleri Ispartakule 2 satış ofisi

Banuevleri Ispartakule 2 fiyat listesi 389 bin TL'den başlıyor. Hasanoğlu İnşaat'ın projesi Banuevleri Ispartakule 2'de daireler Ağustos 2018 yılında teslim ediliyor...

Banuevleri 2 Ispartakule daire fiyatları!

Banuevleri 2 Ispartakule daire fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. Hasanoğlu İnşaat'ın projesi Banuevleri 2 Ispartakule'de 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı!

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimler gerçekleştirildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı.

Hasanoğlu İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 2 projesinin anahtar teslimlerine başlarken 2019 yılında da dört farklı projeyi hayata geçirecek. 

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de bahar kampanyası!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde bahar kampanyası başladı. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyasının kapsamı genişletildi. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim!

Hasanoğlu İnşaat , Kanal İstanbul Projesi’ne 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde inşa ettiği Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim kampanyası başlattı..

Banu Evleri Ispartakule 2'de 48 bin TL peşinat kampanyası!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 projesinde ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyası için düğmeye bastı.

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'nin yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul’daki yatırımların kuzeye doğru kaydığı günümüzde, yatırımcısına yüksek kar vaat eden BANU EVLERİ Ispartakule 2 projesinin yüzde 70’ini tamamlandı..

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüzde 10 peşinat kampanyası!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri Ispartakule 2 Projesi için yeni bir kampanya başlattı. 25 Eylül’de başlayan kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyen herkes yüzde 10 peşinatla, yüzde 5 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Banuevleri Ispartakule 2 satış ofisi Haberi

Banuevleri Ispartakule 2 satış ofisi

220 adet daire ve 16 ticari birimden meydana gelen Banuevleri 2 projesi İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yükseliyor. Banuevleri Ispartakule 2 projesi 18 bin metrekare alanda inşa ediliyor.

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banuevleri Ispartakule 2 projesinde 14 katlı dört blok tasarlandı. Banuevleri Ispartakule 2 projesi Ağustos 2018'de teslim ediliyor.

Banuevleri Ispartakule 2 fiyat listesi!

Banuevleri Ispartakule 2 fiyat listesi 121 metrekare 2+1'ler 389 bin TL'ye, 159 metrekare 3+1'ler 502 bin 400 TL'ye, 171 metrekare 4+1'ler ise 546 bin 200 TL olarak belirlendi.

Banuevleri Ispartakule 2 projesinde 36 ay sıfır faizle ya da banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Banuevleri 2 Ispartakule projesinde fitness, yüzme havuzu, sauna, mescit gibi sosyal olanaklar yer alıyor.

Tel: 444 93 13

Web: http://banuevleri.com.tr/

Gülcihan...