19 / 05 / 2024

banyoda hijyen sağlanması

banyoda hijyen sağlanması

SEREL, Türkiye ve dünyada bir ilk olan hem antibakteriyel hem de kolay temizlenen “Hygiene+” teknolojisi ile yine sektörde fark yarattı. SEREL “Hygiene +” ürünlerini tanıttı.

Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a çağrı: Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır!

Müzeyyen Mağdur ev sahibi isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından "Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır" dedi ve mağdur ev sahipleri için yapılması gerekenleri sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

Emlak müşavirlerine hibe desteği sağlanması önerisi mecliste!

Emlak müşavirlerine karşılıksız hibe desteği sağlanması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li  Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Mühendislik ve mimarlık mezunu gençlerin istihdama katılım sağlanması için önerge verildi!

Ülkemizde mühendislik, mimarlık ve ilgili alanlardan mezun olan gençlerin istihdam süreçlerine katılımının sağlanması için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla önerge verildi.

Taşınmaz Kültür Varlıklarına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelikte Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ!

Taşınmaz Kültür Varlıklarına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelik Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31373 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Binalarda sağlık dönüşümü başlıyor!

Pandemi sonrasında Türkiye'de binalar kullanılan teknolojilerle akıllı ve çevreci yapılara dönüşüyor. Bu nedenle birçok yapı, hijyen sağlayan yeni ürünlere geçiş yapmaya başladı.

Gelirsiz kalanlara kira ödemeleri için destek sağlanmalı! 

TÜRMOB “Kovid-19 Salgınının Türkiye Ekonomisine Etkisi Raporu”nu yayımladı. Raporda, gelirsiz kalanlara kira ödemeleri için ilave destek sağlanması gerektiği belirtildi...

Kanal İstanbul'da amaç deniz trafiğinin emniyetli sağlanması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi'nde amacımız, ülkemizde deniz trafiğinin güvenli ve emniyetli sağlanması, insanların, değerlerin korunmasıdır" dedi...

Elmadağ Mobilyacılar OSB 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, "Temeli bu yıl atılacak Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB tamamlandığında, ilk etapta 100'den fazla fabrika barındırması ve 20 binin üzerinde yeni istihdam sağlanması planlanıyor." dedi.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Özak GYO tarafından 7,4 milyon Euro finansman sağlandı!    

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından toplam 7 milyon 450 bin Euro tutarda finansman sağlanmasına karar verildi....

banyoda hijyen sağlanması Haberi

banyoda hijyen sağlanması

SEREL İnovatif “Hygiene+” Teknolojisi ile Leke Tutmayan, Antibakteriyel Yüzeyler Hizmetinizde Ev, iş yeri, alışveriş merkezi, restoran, spor salonu, otel ve daha pek çok ortak yaşam alanında defalarca kullanılan klozet, lavabo, hela taşı, pisuar, duş teknesi gibi seramik ürünlerin temizliğinin birincil önem kazandığı günümüz koşullarında SEREL, Türkiye ve dünyada bir ilk olan hem antibakteriyel hem de kolay temizlenen “Hygiene+” teknolojisi ile yine sektörde fark yarattı.


Testle Kanıtlandı

Konvansiyonel uygulamalarda seramik yüzeylerde oluşan ve gözle görülmeyen kristalleşmeler  kir, leke ve kirecin yüzeylere sabit şekilde tutunmasına sebep olurken; SEREL “Hygiene+” ürünleriyle buna son verildi. 


Mutfak ve banyolarda kullanılan SEREL seramik ürünlerinin yüzeylerine aşılanan bakterilerin 24 saat sonra yok olduğu yapılan testlerle kanıtlandı. Pişmiş yüzeylerde nano boyutta oluşan gümüş iyonlarının ürüne bakteriyel özellik kazandırması; tek pişirim...